Kayasderler Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 23 19 Eylül 2020 #1 Evet başlıkta belirttiğim gibi oyunu açıyorum Far Cry 3 yazısı çıkıyor sonra siyah bir pencere açılıyor ama görüntü yok ses yok, Far Cry 3 yazısına tıkladığım zaman da yanıt vermiyor.
Evet başlıkta belirttiğim gibi oyunu açıyorum Far Cry 3 yazısı çıkıyor sonra siyah bir pencere açılıyor ama görüntü yok ses yok, Far Cry 3 yazısına tıkladığım zaman da yanıt vermiyor.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 19 Eylül 2020 #2 Oyunu internetten korsan olarak mı indirdiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Kayasderler Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 23 19 Eylül 2020 #3 PesimistKafa dedi: Oyunu internetten korsan olarak mı indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Ubisoft'tan aldım yani korsan değil. Artı 0 Eksi
PesimistKafa dedi: Oyunu internetten korsan olarak mı indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Ubisoft'tan aldım yani korsan değil.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Eylül 2020 #4 Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 19 Eylül 2020 #5 UPlay`da dosyaları doğrula seçeneği varsa doğrulayın. Artı 0 Eksi
KS KS Kayasderler Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 23 19 Eylül 2020 #6 AXCHNEER dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 430. İşlemci: AMD Sempron 145 Processor. RAM: 4 GB. PesimistKafa dedi: Uplay'da dosyaları doğrula seçeneği varsa doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen. PesimistKafa dedi: Uplay'da dosyaları doğrula seçeneği varsa doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Doğrulanıyor bitince tekrar açıp bakarım aynı sorun oluyor mu diye. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 430. İşlemci: AMD Sempron 145 Processor. RAM: 4 GB. PesimistKafa dedi: Uplay'da dosyaları doğrula seçeneği varsa doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen. PesimistKafa dedi: Uplay'da dosyaları doğrula seçeneği varsa doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Doğrulanıyor bitince tekrar açıp bakarım aynı sorun oluyor mu diye.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Eylül 2020 #7 Sistemin yetersiz olabilir Requirements Test bu siteden oyunu kaldırıp, kaldıramayacağını öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
Sistemin yetersiz olabilir Requirements Test bu siteden oyunu kaldırıp, kaldıramayacağını öğrenebilirsin.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 19 Eylül 2020 #8 Yanıt vermemesinin sistemi ile alakası yok. Dosyaları doğrulaması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Eylül 2020 #9 GT 430 çok eski ve sürücü desteği bitti. Bu yüzden sorun yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek. PesimistKafa dedi: Yanıt vermemesinin sistemi ile alakası yok. Dosyaları doğrulaması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sakin ol genç. Olabilir. Artı 0 Eksi
GT 430 çok eski ve sürücü desteği bitti. Bu yüzden sorun yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek. PesimistKafa dedi: Yanıt vermemesinin sistemi ile alakası yok. Dosyaları doğrulaması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sakin ol genç. Olabilir.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2020 #10 AXCHNEER dedi: Sistemin yetersiz olabilir Requirements Test bu siteden oyunu kaldırıp, kaldıramayacağını öğrenebilirsin Genişletmek için tıkla... Intel HD graphics bile oynadım bu oyunu. Sorun sistem yetmemesi ile alakalı değil. Sürücü eksik olan vb. Gibi Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Sistemin yetersiz olabilir Requirements Test bu siteden oyunu kaldırıp, kaldıramayacağını öğrenebilirsin Genişletmek için tıkla... Intel HD graphics bile oynadım bu oyunu. Sorun sistem yetmemesi ile alakalı değil. Sürücü eksik olan vb. Gibi