Yamayı kaldırdım. Şimdi yamayı tekrar kurup oyunu açtım ve oyun çalışıyor. Umarım tekrar sorun çıkarmaz.
Process Monitor ile hata raporu oluşturup paylaşın.Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Bakıp döneceğim hocam.Umarım doğru yapmışımdır![]()
Logfile
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Türkçe yamanın Uninstall dosyası mevcutsa çalıştırıp silmeyi deneyin. Bazılarında Denetim Masası'ndan da silinebiliyor.Bugün oyun kendi kendine açıldı, ama Türkçe yama çalışmadı. Acaba Türkçe yama sorun çıkartıyor olabilir mi?
Yamayı kaldırdım. Şimdi yamayı tekrar kurup oyunu açtım ve oyun çalışıyor. Umarım tekrar sorun çıkarmaz.
Hocam çok çok özür dilerim, dün döneceğim dedim dönemedim. Kontrol ettim, kurduğunuz mod, yama vs. bir şey hata yapıyor, yeniden tüm modları ve yamaları kaldırıp yeniden denerseniz olur, eğer o yöntem de olmazsa oyunu kaldırıp kayıt defterinden her şey ile silip, yeniden kurun.