Far Cry 4 0xc000007b hatası

proweblabs

Hectopat
Daha fazla  
Lofile.pml doyası

Far Cry 4 açmaya çalıştım. Daha önceden açılıyordu. Windows 7 Pro kullanıyordum. Format atıp Windows 7 Ultimate yükledim. Sonra oyun açılmamaya başladı. Lütfen dosyaya bakıp öneride bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu da denedim. Hatta bahsettiğiniz dosyayı silip öyle yükledim. Directx11 komple paketini yükledim. 64 bir Windowslarda böyle sıkıntılar çıkıyor sanırım. Oyunlarda da 64 bit seçeneği var ama bize hangi sürümde yüklememizi istediğimizi sormuyor. 32 bit yüklüyor otomatik olarak.

Bu oyunu 2 senede 10'un üzerinde kere oynadım. Bu sorun Direct X ile ve işletim sisteminin yetkilendirme kısıtlaması ile ilgili bir konu. Yönetici olarak çalıştırsam da birşey değiştirmiyor. Windows Ultimate üzerinde meydana geldi. Daha evvel sanırım Professional kullanıyordum. Kazala Norton Ghost yedeğimi sildim. Aslında onu kurunca rahat ediyordum. Direct X'i tamamen kaldırıp tekrar yükleme seçeneğim olsa belki o zaman düzelir, ama o da mümkün olmuyor. Windeow 7 ile Windows 10'un yapıları tamamen değişik. Onu laptopa kuracağım fakat masaüstünde çalışma altyapısı olarak Windows 7 daha fazla işimi görüyor. Sürekli yeni işletim sistemi çıkartılıyor. Artık takip etmek bile zor. Bakalım, İnşallah bir çözüm bulurum. Çok oyun oynayan birisi değilim. Sadece kafama takılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı