Far Cry 4 - AMD Radeon 8570M Test

Biz oyunu parayla alıp oynayana kadar adamlar torrentle indirip bitiriyorlar bile, diğer tarafta yanacaklar haberleri yok.

Biz oyunu parayla alıp oynayana kadar adamlar torrentle indirip bitiriyorlar bile, diğer tarafta yanacaklar haberleri yok.
Ön yargılı konuştuğun için seni tebrik ediyorum. Eğer asıl cevaba gelecek olursan sistemim belli zaten kötü. Amacım buydu; oyunun korsan versiyonunu indirip test edeceğim ve eğer sorun çıkmaz ve akıcı bir şekilde oynarsam orjinal alıp öyle devam edeceğim. Çok önyargılı konuşup kendinizi öne çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yazık...

Son düzenleme:
Bence üzerinize alınmanıza gerek yok. Ben de o mesajı beğendim sebebi de şu: Sabırsız davranıp ''Ön Sipariş'' ile alıyorsun ama önce korsanlar oynuyor/oynatıyor. Bu sizce haksızlık değil mi?

Bence üzerinize alınmanıza gerek yok. Ben de o mesajı beğendim sebebi de şu: Sabırsız davranıp ''Ön Sipariş'' ile alıyorsun ama önce korsanlar oynuyor/oynatıyor. Bu sizce haksızlık değil mi?
Katılıyorum. Bence de haksızlık. Ama karşı tarafın durumunu bilemezsin. Zengin adam zaten torrent ile falan uğraşmaz. Ama ön yargılı davranmamanız gerekiyor.

Katılıyorum. Bence de haksızlık. Ama karşı tarafın durumunu bilemezsin. Zengin adam zaten torrent ile falan uğraşmaz. Ama ön yargılı davranmamanız gerekiyor.
Bakın bunları sorgulamak kesinlikle bana düşmez. Eğer yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim.

Karşı tarafın durumunu en az sizin kadar bilirim (Ben zamanında Atari kasedi alamayacak durumlarımı bilirim). Bence bu durum Zenginlik/Fakirlikle alakası yok, eğer bir adamın sistemi bu gibi Oyunları oynatacak kadar iyiyse bu onun Oyunların parasını ( Harcanan emeğin karşılığını) verebilecek kapasitede olduğu anlamına gelir...

Bence haksızlık yok bir oyun için 150 TL vericeksek 3 oyunda 400 TL küsür para yapıyor bu politakayla çok satamazlar bu devirde para kolay kazanılmıyor emek veriyorlar orasına birşey diyemem ama bu kadar pahalı satılırsa oyun korsan çıkmaya devam eder herkes 150 TL bulamıyor ben daha HD 6570 ile oyun oynamaya çalışıyorken ekran kartım yokken gidip bir oyuna 150 TL veremem kusura bakmasınlar.

Ben emek hırsızlarını hedef alarak böyle bir cümle kurdum. Eğer yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…