Fraps yüzünden oyun biraz sorunlu çıktı. Normalde 25 30 fps veriyor.
Ön yargılı konuştuğun için seni tebrik ediyorum. Eğer asıl cevaba gelecek olursan sistemim belli zaten kötü. Amacım buydu; oyunun korsan versiyonunu indirip test edeceğim ve eğer sorun çıkmaz ve akıcı bir şekilde oynarsam orjinal alıp öyle devam edeceğim. Çok önyargılı konuşup kendinizi öne çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yazık...Biz oyunu parayla alıp oynayana kadar adamlar torrentle indirip bitiriyorlar bile, diğer tarafta yanacaklar haberleri yok.
Bence üzerinize alınmanıza gerek yok. Ben de o mesajı beğendim sebebi de şu: Sabırsız davranıp ''Ön Sipariş'' ile alıyorsun ama önce korsanlar oynuyor/oynatıyor. Bu sizce haksızlık değil mi?Ön yargılı konuştuğun için sana teşekkür ediyorum. Eğer asıl cevaba gelicek olursan sistemim belli zaten kötü. Amacım buydu; oyunun korsan versiyonunu indirip test edeceğim ve eğer sorun çıkmaz ve akıcı bir şekilde oynarsam orjinal alıp öyle devam edeceğim. Çok önyargılı konuşup kendinizi öne çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yazık...
Katılıyorum. Bence de haksızlık. Ama karşı tarafın durumunu bilemezsin. Zengin adam zaten torrent ile falan uğraşmaz. Ama ön yargılı davranmamanız gerekiyor.Bence üzerinize alınmanıza gerek yok. Ben de o mesajı beğendim sebebi de şu: Sabırsız davranıp ''Ön Sipariş'' ile alıyorsun ama önce korsanlar oynuyor/oynatıyor. Bu sizce haksızlık değil mi?
Bakın bunları sorgulamak kesinlikle bana düşmez. Eğer yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim.Katılıyorum. Bence de haksızlık. Ama karşı tarafın durumunu bilemezsin. Zengin adam zaten torrent ile falan uğraşmaz. Ama ön yargılı davranmamanız gerekiyor.
Ben emek hırsızlarını hedef alarak böyle bir cümle kurdum. Eğer yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.Ön yargılı konuştuğun için seni tebrik ediyorum. Eğer asıl cevaba gelecek olursan sistemim belli zaten kötü. Amacım buydu; oyunun korsan versiyonunu indirip test edeceğim ve eğer sorun çıkmaz ve akıcı bir şekilde oynarsam orjinal alıp öyle devam edeceğim. Çok önyargılı konuşup kendinizi öne çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yazık...
Çıktı artık...Benim anlamadığım oyun daha piyasaya çıkmamış adamlar torrentle indiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.