Far Cry 4 .dat .fat Dosyalarının İçeriğini Nasıl Görürüm?

RalfKing

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Far Cry 4 oyunundan aldığım .dat .fat dosyalarının içeriğini nasıl görebilirim? İkinci sorum oyunun dil dosyası gerçekten bunun içinde mi yoksa patch.dat ve patch.fat dosyalarında mı? Bir çok forumda gezdim hepsi farklı bir şeyler yazıyor. Bir türlü nereden başlamam gerektiğini çözemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum, son çarem artık burası...

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl amacının ne olduğunu belirtmezsen cevap alman mümkün değil zaten. Oyunu Türkçeleştirmek mi istiyorsun ?

Oyunun dilleri sanırım burada: \Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Far Cry 4\data_win32\worlds\fcc_main

DAT ve FAT dosyalarını düzenlemek için bu dosyaları açabilen bir uygulama olması lazım. Sorun şu ki, uzantısı DAT olan bir dosyanın gerçek formatını tespit etmeden her programla açamazsın.

Burada arkadaşlar dosyaları nasıl ayıklayacağını ve tekrar bir araya getireceğini yazmışlar:

Tools for Unpack and Pack game content - Mods for Far Cry 3 Wiki

İngilizce bilmiyorsan zaten oyunun dili ile işin olmaz, olmamalı da.

Recep bey öncelikle cevabınız için çok ama çok tş ederim. Oyunun dil dosyasını yanlış yerde arıyomuşum sayenizde öğrendim :)
Sonra ingilizce bilmiyorum en azından oyun çevirecek kadar iyi değilim ama bunu ücretli yapabilecek binlerce kişi var ben tex dosyası halinde çıkarıp bu işi bilenlere çeviri yaptırcam. bi yama için 2 sene beklemek istemiyorum. Bi işin düzgün olmasını istiyosan kendin yapıcaksın diye boşa söylememiş atalarımız. Assasian call of gta far cry watc dogs ve güncel bir iki oyun daha bunların dil dosyalarını bulsam benim dışımda belki binlerce kişi faydalanıcak. Nitekim ingilizce seviyesi çok yüksek olan bi arkadaşım oda bnm gibi far cry hastası bana sen ingilizce tex dosyasını getir ben tr yaparım çok büyük rabet olursa tekrarlarız dedi bende 1 hhaftadır sitelere konu açıyom. İlginçtir ki kimse cvp yazmıyo hele o popüler oyun çeviri sitesine attığım maillerdeki geri dönüşleri görseniz... Sırf onlara inat öğrenicem bu işi sizlerin sayesinde tabi...

Üstadım tmm da ben yamaya başladığımda en geç 2 hafta içinde yayınlıcam şimdi başlayan kişi en az 6 ay ki bence 6 ay bile iyi 1 seneyi bulur diye düşünüyorum.
Bunun dışında far cry olmadı diyelim yolda gta var odamı olmadı biraz eskidi ama watc dogs var odamı olmadı önümüz yaz tam oyun mevsimi. İşi rayına bi oturtursam hiçkimse anlamını bilmediği bi oyunu oynamak zorunda kalmıycak...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı