Far Cry 4 oynanır mı?

Stoneber

Decapat
Daha fazla  
RAM
12 gb
SSD veya HDD modeli
Laptop hdd
Ekran kartı
Nvidia Geforce 940m
Anakart
Asus
İşlemci
İ7 5
Şimdi ben Amazon Prime aldığımdan dolayı şu an hesabımda Far Cry 4 oyunu var ve ben yazlığa gideceğimden (orada internet yok) ben de laptop götürüp orada oynamayı düşündüm spoiler vermeden konusunu falan anlatıp yorumları yaparsanız sevinirim.

Şimdi ben Amazon Prime aldığımdan dolayı şu an hesabımda Far Cry 4 oyunu var ve ben yazlığa gideceğimden (orada internet yok) ben de laptop götürüp orada oynamayı düşündüm spoiler vermeden konusunu falan anlatıp yorumları yaparsanız sevinirim.

Önceki Far Cry oyunlarını oynamadım onları da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Aslında kötü bir oyun değil deneyebilirsiniz Far Cry 3 ve diğerlerini oynamamışsınız o yüzden güzel gelecektir.

Önceki Far Cry oyunlarını oynamadım onları da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Oynanır hocam ilk başlarda sıkar Outposları Fortress'leri al sonra Signature silahlar var baya uğraşarak açıyorsun.

Şahsen hikayesi o kadar etkilemedi beni, oynanışı için düşünebilirsin. Görev dizaynını da beğenmedim. Bana göre Far Cry3 daha güzel tabi kişisel görüşüm.

Oyun Far Cry serisinin Primal ile en iyilerinden bence. Kısaca mahsur kaldığınız bir yerden kaçmak ve bulunduğunuz yeri temizlemek göreviniz.

Temizlemek derken oradaki kötü insanları öldürmek mi?

Şahsen hikayesi o kadar etkilemedi beni, oynanışı için düşünebilirsin. Görev dizaynını da beğenmedim. Bana göre Far Cry3 daha güzel tabii kişisel görüşüm.

Hikayesi derken nasıl bir zamanda geçiyor antik bir çağda mı yoksa tüfeklerin olduğu bir zaman mı?(ayrıca hikayesi kısaca okudum güzel gibi geldi bir anlatsanız olur mu kısa bir biçimde)

Temizlemek derken oradaki kötü insanları öldürmek mi?

Hikayesi derken nasıl bir zamanda geçiyor antik bir çağda mı yoksa tüfeklerin olduğu bir zaman mı?(ayrıca hikayesi kısaca okudum güzel gibi geldi bir anlatsanız olur mu kısa bir biçimde)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoyu izlemeniz yardımcı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı