Far Cry 4 oynanır mı?

leaonur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Meslek
Öğrenci
Zamanında Epic Games'te indirimde diye almıştm o gün bu gündür oyun kütüphanede yatıyor. Bir oynayayım demiştim oyunun başında kasaba gibi bir yere gelmiştim sonra oyun çok sıktı bende sildim. RDR 2 de de ilk başta çok sıkmıştı sonra zorla oynadım ve sarmaya başladı. Bu oyunda da öyle olur mu? Daha önce hiçbir Far Cry oyununu oynamadım.

Zamanında Epic Games'te indirimde diye almıştm o gün bu gündür oyun kütüphanede yatıyor. Bir oynayayım demiştim oyunun başında kasaba gibi bir yere gelmiştim sonra oyun çok sıktı bende sildim. RDR 2 de de ilk başta çok sıkmıştı sonra zorla oynadım ve sarmaya başladı. Bu oyunda da öyle olur mu? Daha önce hiçbir Far Cry oyununu oynamadım.

Oynanır küçükken videolarını izlerdim bendeki yeri ayrıdır 3'ten çok severim

Tam tersi olması gerekmiyor mu?

Oyun zaten güzel ama oyunlar 3'ten sonra neredeyse hepsi çok benzer bu yüzden ilk defa oynarsan daha da güzel gelir bence 3 ve 4 en iyileri, hikaye bağlantısı yok bu seri için ne kadar az oynamışsan o kadar zevk alırsın bence, zaten Ubisoftun en büyük sıkıntısı oyunların tutan formüllerinin suyunu sıkması.

Ben de Far Cry 4 oynuyorum ve bir fırsat vermekten bence zarar gelmez. Oynayın, deneyin. Eğer sarmazsa da oynamazsınız. Far Cry, saatlerce oynanabilecek oyun değil. Her ne kadar oyun içi aktivite fazla olsa da oyundaki görevler, sürekli birbirini tekrar eden görevler. Günlük 1-2 saat oynayıp çıkacaksın, Far Cry bu tarz bir oyun ve art arda Far Cry oyunları da oynanmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı