Xbox Far Cry 4+Primal alınır mı?

591529

Hectopat
Makaleler
1
İki oyun birlikte şu an 43 TL. Oyunu Xbox Series S üzerinden oynayacağım. İki oyunda Xbox One sürümü fakat FPS Boost ile 60 FPS oynanabiliyor. Birbirinin aynısı oyunları oynayabilen biriyim (örneğin Assassin's Creed serisinden 8 oyun bitirdim ve sıkmadı). Far Cry 3 kütüphanemde var ve oyunu genel olarak beğendim. Bu oyunlar bu parayı hak eder mi ve almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugün bu oyuna bakıyordum. Daha önce 5'i bitirdim. İndirimdeyken dayanamadım 3'ü ve 6'yı aldım. 3'ü oynuyorum bittiğinde 6'ya geçmeden önce 4'üde alıp oynayacağım.

Bende bugün bu oyuna bakıyordum. Daha önce 5'i bitirdim. İndirimdeyken dayanamadım 3'ü ve 6'yı aldım. 3'ü oynuyorum bittiğinde 6'ya geçmeden önce 4'üde alıp oynayacağım.
Sıralama olarak 2 <= 5 < 3 < 6 < 4. 5 rezaletinden sonra ilaç gibi gelir diğer oyunlar.

Peki sence aynı paraya;
Far cry 4 gold edition mu?
Standart far cry 4 ve far cry primal mi?
Ana oyun almak yeterli olabilir. Ubisoft oyunları için Gold ve üstü öneririm lakin FC4'te çok gerek yok gibi.

Serinin en iyi oyunudur. Kesinlikle değer.
Peki oyunda ana hikaye dışında neler yapabilirim? Benim için multiplayer veya single olsun oyunun parasını karşılaması için yüksek oynama süresi sunması gerekir. Yanlış anlamayın ama maddi durum olarak biraz kısıtlıyım 2 oyununda oynanabilirlik süresi benim için önemli bir unsurdur.

Peki oyunda ana hikaye dışında neler yapabilirim? Benim için multiplayer veya single olsun oyunun parasını karşılaması için yüksek oynama süresi sunması gerekir. Yanlış anlamayın ama maddi durum olarak biraz kısıtlıyım 2 oyununda oynanabilirlik süresi benim için önemli bir unsurdur.
Yok hocam ben de bakarım onlara. İki oyun toplam saatlik 1 liraya gelebilir. Primal hakkında pek yorum yapamam lakin FC4 geniş bir oyun. Dünyası da keyifli.

Hocam maalesef kütüphane takıntım var ve oyunları sadece ana hikayesi için değilde ek içerik, multiplayer içinde almak istedim. Yine de öneriniz teşekkür ederim.
FC serisinde Multiplayer yok denebilir. Sadece Co-op var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı