Far Cry 4 ses sorunu

dostum Realtek Hd audio yöneticisinde sadece stereo seçeneği var,driverı güncellemeyi denedim olmadı.o raya quada vs senin dediğin dört kanallı ses seçeneğini nasıl ekleyebilirim?
Ses kartını güncellemeden gelmez ayarlar. Anakartın modelini söyleyin sürücü bulayım size.

arkadaslar programı ındırmeye calısırken dosyalar aktarılamıyor programın stup ını ındırmek ıstemrmısın dıye bı yazı cıkıyo evet dıyınce kapanıyo oyle kalıyo hayır deyıncede aynı sekıl yardımcı olurmusunuyz

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımcı olun Far Cry 4'te ses sorunum var. Ses kartları güncel diyor.Anakartım Asus H81M-PLUS. Arkadaşım sorunsuz oynuyor bende sorun çıktı. Windows 8.1 kullanıyorum. Lütfen yardımcı olun.

Bu seçeneklerden hangisini seçersem seçeyim sonuç aynı. Oyun açılırken ki tanıtımda Ubisoft, Duna Engine ve NVİDİA'nın sesleri geliyor sonrasında ses yok. Oyuna update yüklersem düzelir mi acaba?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    76 KB · Görüntüleme: 675
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı