Far Cry 4 ve 5 Nasıl?

Hayal kırıklığına uğraman kuvvetle muhtemel. Far Cry 4'de aynı oyunu oynuyormuş hissine kapılıyorsunuz ve üstelik FC3'deki gibi renkli bir haritaya da sahip değil bayıyor. Far Cry 5 ise yine aynı şeyi değişik haritada yapıyor, başta eğlenceli gelse de sonlara doğru bitse de gitsek havasında oynuyorsun. Kısacası hiçbiri FC3 tadı vermiyor.

Far Cry 4'ü deneme şansım olmadı ancak Far Cry 5'i şuan oynuyorum. Cidden herkesin dediği ve benim katıldığım gibi FC3 serinin en güzel oyunu şu ana kadar. İki oyundan hangisi daha iyi diye soracak olursanız FC5 diyebilirim.

Far Cry 5'i bitirdim. Oyunun geçtiği harita benim en çok hoşuma giden haritalardan. Npc kısmı çok zayıf kalmış. Ayrıca kendimizin konuşamaması kötü olmuş. Son olarak da baş kötü karakter çok az gösteriliyor. Oyunun reklamlarında bu kadar kullanılan adam oyunda çoçok az gözüküyor. Oynanışı güzel. Far Cry 4 için bir şey diyemiycem çok az oynadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı