Far Cry 4 vs. Watch Dogs 2

01trk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Steam sonbahar indirimlerinde ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir, iki oyunun da artıları eksileri nelerdir? (Far Cry serisinin hiç bir oyununu oynamadım, Watch Dogs'un ilk oyununu yaklaşık 20 saat oynadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ilgimi daha çok Watch Dogs çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry 4 bence alınmaz. Hikayesi çabuk bitiyor ve online'ı berbat. Watch Dogs 2'ye mükemmel diyemem ama ikisinden birisini mutlaka almak zorundaysan Watch Dogs 2'yi almanı tavsiye ediyorum. Başka oyunlara bakmanda fayda var.

Watch Dogs 2 için kesinlikle 62 TL verilmez. Koskoca Shadow of War'ın 22 TL olduğu yerde WD 2'ye yaklaşık 3 katını vermek yazık olur. Far Cry 4 eğer 3'ü oynadıysan alınabilir ama eğer Far Cry 3'ü oynamadıysan önce 3'ü al daha güzel.

Watch Dogs 2 için kesinlikle 62 TL verilmez. Koskoca Shadow of War'ın 22 TL olduğu yerde WD 2'ye yaklaşık 3 katını vermek yazık olur. Far Cry 4 eğer 3'ü oynadıysan alınabilir ama eğer Far Cry 3'ü oynamadıysan önce 3'ü al daha güzel.
LOTR dünyasına uzak olduğum için Shadow of War oynarken hiç bir şey anlamamaktan korkuyorum.

Merhaba. Steam sonbahar indirimlerinde ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir, iki oyunun da artıları eksileri nelerdir? (Far Cry serisinin hiç bir oyununu oynamadım, Watch Dogs'un ilk oyununu yaklaşık 20 saat oynadım.)

Watch Dogs 1 oynamışsın zaten az çok ne nedir? biliyorsun. Watch Dogs 2 de alabilirsin. Fakat birde daha önce oynamadığın bir oyun Far Cry 4 var. Ben olsam birinin tadına baktım nasıl olduğunu biliyorum, ama daha önce tadına bakmadığım var birde ona bakayım derdim. :neo:

LOTR dünyasına uzak olduğum için Shadow of War oynarken hiç bir şey anlamamaktan korkuyorum.
Eğer oynamaya niyetiniz varsa ve tek çekinceniz konuya hakim olmamanız ise bence WD 2'ye vermeyi düşündüğünüz 62 TL ile Shadow of Mordor ve Shadow of War ikisini birden alın. Shadow of Mordor'un Türkçe modu mevcut ve konuyu bu oyunla yeterince öğrenirsiniz, ardından da Shadow of War oynarsınız. Bu iki oyun sizi uzun süre idare eder, özellikle Nemesis sistemi oyuna çok bağlıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı