Far Cry 5 alınır mı?

ftlX0

Kilopat
Katılım
8 Mart 2017
Mesajlar
491
Çözümler
2
Selamun aleyküm. Far Cry 5 almayı düşünüyorum. Hikayesini tek başıma oynayıp çıkacağım. Öyle giysi vb. şeylere para vermem ek paketleri oyunda hikayeye bir şeyler katıyor mu? Dergi:

Far Cry 5 - standart sürüm 53, 80​

Far Cry 5 - Gold sürüm 81​

Öbür paketleri söylemeyeceğim çünkü onlarda yeni şafak var ve yeni şafak bir DLC gibi Far Cry 5 kopyası, onu alacağıma Far Cry 5'i yeniden oynarım.
Farkları neler önerilerinizi bekliyorum?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha demin açıldı alınır mı? Konusu. Konuyu açarken zaten zibilyon tane benzer konu görünüyor. Far Cry 3 Deluxe Edition + Far Cry 5'i 30 TL'ye almıştım, pişman gibi hissediyorum 1,5 iskender yerdim en azından.
 
Oyun diğer Far Cry oyunları tarzında. Açıkçası ben oyunu oynarken eğlendim. Açık dünyası kendini tekrarlasada aksiyonu bol bir oyun standart sürümü almanı tavsiye ederim DLC'leri çok boş en iyi DLC'si Lost on mars oda pek eğlenceli değil.
 
Ben FarCry serisinin bütün oyunlarını oynadım ama sadece FarCry 1 - FarCry 3 - FarCry Primal - FarCry 5 - FarCry New Dawn oyunlarını bitirdim. Benim görüşüm olarak FarCry 5 güzel oyun, değer.

Tek sıkıntısı var. Bir lokasyona giderken yolda hep başına bir aksiyon geliyor. Ya yerliler saldırıyor, ya araba kovalıyor ya uçak ile bombardıman yapıyorlar. Mutlaka bir şeyler oluyor yani :D
 

Geri
Yukarı