Far Cry 5 alınır mı?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Ben Far Cry serisinin deli gibi hayranıyım. Tüm oyunları oynadım sadece 5 ve New Dawn kaldı. 5 şuan PS Store mağazasında 79 TL 80 kuruş gibi bir fiyatta kış indirimlerinde yer alıyor. Sizce almaya değer mi? Dünyası çok hoşuma gidiyor. Amerikan havası tam. Siz ne düşünüyorsunuz?

Seride Far Cry 3'ten sonra en beğendiğim oyun 5. Kesinlikle alınabilir hele 80 lira gibi bir fiyata çok ucuz. Kendini tekrar eden Ubisoft mekanikleri falan da eskisi gibi yok artık. New Dawn ise 5'in aynısı 40 lira vermiştim o yüzden itiraz edemem ama daha fazlasını da haketmiyor.
İlginç bir bakış açısı, ben oyunun 3/2'sini falan geçtikten sonra çok sıkılmıştım. Sizin için iyi yönleri nelerdir? Ayrıca şu özel silah muhabbeti de çok saçmaydı. Azıcık kasınca oyundaki en güçlü silahlara sahip oluyordun.

Nasıl yok yahu? Outpost ele geçirme aynı, açık dünya mekanikleri aynı ve vuruş hissi aynı.

Oradan buraya tırmanma olayları yok, kendini tekrar eden görevlerden 30 tane yok, sadece her bölgeye yerleştirilmiş 2-3 Outpost var ki her açık dünya oyununda var bu. Alın Cyberpunk mesela bol bol böyle görevler mevcut. Açık dünya mekanikleri 5. oyun ile tamamen akıcı, eski oyunlardaki birçok sinir bozucu mekanik çıkarılmış ve kalanlar geliştirilmiş. Vuruş hissi ise bir açık dünya oyunu için fazlasıyla yeterli.

Ben Far Cry serisinin deli gibi hayranıyım. Tüm oyunları oynadım sadece 5 ve New dawn kaldı. 5 şu an PS Store mağazasında 79 TL 80 kuruş gibi bir fiyatta kış indirimlerinde yer alıyor. Sizce almaya değer mi? Dünyası çok hoşuma gidiyor. Amerikan havası tam. Siz ne düşünüyorsunuz?
Alınır, kendini tekrar ediyor dediklerine bakmayın Far Cry sonuçta bu. Hani Assassin's Creed değiştide ne oldu, daha az sevilmedi mi?

Oradan buraya tırmanma olayları yok, kendini tekrar eden görevlerden 30 tane yok, sadece her bölgeye yerleştirilmiş 2-3 Outpost var ki her açık dünya oyununda var bu. Alın Cyberpunk mesela bol bol böyle görevler mevcut. Açık dünya mekanikleri 5. oyun ile tamamen akıcı, eski oyunlardaki birçok sinir bozucu mekanik çıkarılmış ve kalanlar geliştirilmiş. Vuruş hissi ise bir açık dünya oyunu için fazlasıyla yeterli.
Yan görevler "git şurada şunu yap" şeklinde. Boş bir ana karakter. Metacritic puanı 78. Pay to win'e dayalı. Her açık düyada var? Hmm. Ben RDR2'de kendini tekrar eden outpost göremedim, siz gördünüz mü? Düşman tipler hep aynı ve AI aşırı kötü.

Ana karakter meselesi gerçekten çok kötü. Yan görevler can sıkıcı bunun örneği 4. oyunda var ama dünyası falan çok hoş kendimi Amerika'da hissediyorum.
Witcher 3, Resident Evil 7(tabi korku oyunu seviyorsanız), Metal Gear Solid V: Phantom Pain.

Ayrıca keşke başka bir konu olarak açsaymışsınız, daha fazla cevap alabilirdiniz.
Açacaktım ama 2 saat beklemem lazım diye uyarıyor. Witcher 3 kolay mı ? Hiç olmadı onu alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı