atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 2 Haziran 2020 #11 192 saat Far Cry 3 oynamış biri olarak sakın tereddüt etme al.
KS KS Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #12 Oyunu aldım ve 12 saat civarı oynadım, daha önce hiç Far Cry serisinden bir oyun oynamamıştım, şimdilik izlenimlerim çok iyi ve oyun güzel sarıyor.
Oyunu aldım ve 12 saat civarı oynadım, daha önce hiç Far Cry serisinden bir oyun oynamamıştım, şimdilik izlenimlerim çok iyi ve oyun güzel sarıyor.
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 860 Çözümler 4 2 Haziran 2020 #13 null The Gold Edition features all Deluxe Edition content, plus the season pass, which includes Far Cry® 3. store.ubi.com Eğer gol edition alırsanız sanırım yanında far cry 3 de geliyor,far cry 3 e 41 Tl vermek yerine FC5 GoldEdition almanızı tavsiye ederim. null The Gold Edition features all Deluxe Edition content, plus the season pass, which includes Far Cry® 3. store.ubi.com Eğer gol edition alırsanız sanırım yanında far cry 3 de geliyor,far cry 3 e 41 Tl vermek yerine FC5 GoldEdition almanızı tavsiye ederim.
null The Gold Edition features all Deluxe Edition content, plus the season pass, which includes Far Cry® 3. store.ubi.com Eğer gol edition alırsanız sanırım yanında far cry 3 de geliyor,far cry 3 e 41 Tl vermek yerine FC5 GoldEdition almanızı tavsiye ederim. null The Gold Edition features all Deluxe Edition content, plus the season pass, which includes Far Cry® 3. store.ubi.com Eğer gol edition alırsanız sanırım yanında far cry 3 de geliyor,far cry 3 e 41 Tl vermek yerine FC5 GoldEdition almanızı tavsiye ederim.
KS KS Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #14 Vay be! Bu inanılmaz sonradan kütüphanede gezerken(o kadar oyun varki başta göremedim)fark ettim bi baktım Far Cry 3(FC5 Gold Edition aldıgım için)de var
Vay be! Bu inanılmaz sonradan kütüphanede gezerken(o kadar oyun varki başta göremedim)fark ettim bi baktım Far Cry 3(FC5 Gold Edition aldıgım için)de var