Çözüldü Far Cry 5 GTX 1650 ekran kartını kullanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, sistemin FC5'i rahatlıkla açabilecek düzeyde fakat ekran kartımı kullanmıyor oyun. Sistemim aşağıda, aynı sorun Dying Light'da da var. Sıkıldım artık bu problemden. Ekran kartımı kullanması için Windows grafik ayarlarından FC5'i seçip Yüksek Performans dedim fakat hala aynı. NVIDIA Denetim Masası ise Windows OS tarafından yönetiliyor zaten. Prizde kullanıyorum ve maksimum performans modunda. İşlemcinin dahili grafik kartını kullanıp GTX1650'yi kullanmıyor. Ne yapabilirim?

• GTX 1650
  • Ryzen 5 4600H
  • 8 GB RAM

Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar, Grafik Ayarlarından Yüksek Performans'a aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve oyuna girdim. Sonrasında oyundaki GPU'yu değişip kapatıp açtım ve tekrar aynı işlemi ekran kartıma uyguladım. Ondan sonra düzeldi problem. Teşekkür ederim hepinize.
Yetersiz, drop alan arkadaşım vardı. Ekran kartı sorunu hallolsa dahi, RAM sıkıntı çıkartacak. En iyi ihtimalle, droptan oynayamaz.
Arkadaş haklı hocam, RAM yetmiyor ve aşırı drop yiyorum. 80 FPS bir anda yerle bir oluyor.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…