Çözüldü Far Cry 5 patch.dat - patch.fat dosyaları sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Smoqed

Decapat
Merhaba, Steam'den aldığım Far Cry 5'te rockerdem Türkçe yama sorunu oluyor. Bir zaman patch.dat bir zaman patch.fat istiyor. Sağlayabilecek var mı kendi dosyalarından?

Nasıl çözdünüz? Gerekli dosyaları MediaFire'a yükleyip paylaşabilir misiniz?

Çözüm

Aynı sorunu ben de yaşıyorum yamayı kurduğumda olmuyordu bu linkteki konuda bir patch.fat dosyası paylaşılmış onu yükledim bu sefer de oyun açılırken Ubisoft tarafından crash vermeye başladı. Sonra sizin konunuza geldim ve verdiğiniz linkteki dat ve fat dosyalarını yükledim fakat fat dosyası verdiğiniz linkte 0 KB idi ve dosyaya attığımda bu sefer crash vermiyor fakat oyun hiç açılmıyor. Tam bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum yamayı kurduğumda olmuyordu bu linkteki konuda bir patch.fat dosyası paylaşılmış onu yükledim bu sefer de oyun açılırken Ubisoft tarafından crash vermeye başladı. Sonra sizin konunuza geldim ve verdiğiniz linkteki dat ve fat dosyalarını yükledim fakat fat dosyası verdiğiniz linkte 0 KB idi ve dosyaya attığımda bu sefer crash vermiyor fakat oyun hiç açılmıyor. Tam bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de Ubisoft'un crash vermeleri sonucu iade ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı