Far Cry 5 Türkçe yama olmuyor

Yu5uf.B

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam sayın forum sakinleri. Ben Steam'den Far Cry 5 Gold sürümü aldım kurdum, sonra sürümü seçtim. 2018 sürümünü kurdum, girdim olmadı.

Kaldırdım diğer sürümü seçip öyle gireyim dedim 2019 olanı o da olmadı.
Antivirüs de kapalı Windows Defender de kapalı oyuna girdim değişen bir şey olmadı sonrasında ana menü yok gözükmüyor.
Yardımcı olursanız çok minnettarım olurum.
https://www.youtube.com/channel/UCv-TGyqD5dzCt_Sl7mshLvg

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyelim buradan

Olmadı reis yine aynı sorun :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığım yamayı kaldırmadan arkadaşın verdiği dosyayı belirtmiş olduğu dizine yolladığınızda çalışması gerekiyor.
Veya ben anlatayım kısaca
https://dosya.c o/zojsy0qi22s9/patch.fat_dosyas%C4%B1.rar.html (Boşlukları sil.)

-Yamayı talimatlara uygun şekilde kuruyorsun. En son bu rar'dan çıkan dosyayı "data_final\pc" klasörünün içine atıyorsun. Açılacaktır. Bende çalıştı.
Az önce buradan da yaptım kral olmadı başka bir yerden indiriyorum deniyorum

Az önce buradan da yaptım kral olmadı başka bir yerden indiriyorum deniyorum
Hocam sıfırdan kurulum veya onarım yapıp tamamen orijinal haliyle RockErdem'i baştan kurmayı deneyin. Bende de var bundan 2 ay önce hiçbir sorun olmadan ilk kurulumda çalışmıştı. Diğer yamaları denerken dosyalar bozulmuş olabilir o yüzden dosyaları doğrulayıp tekrar kurulum yapar mısınız?

Hocam sıfırdan kurulum veya onarım yapıp tamamen orijinal haliyle RockErdem'i baştan kurmayı deneyin. Bende de var bundan 2 ay önce hiçbir sorun olmadan ilk kurulumda çalışmıştı. Diğer yamaları denerken dosyalar bozulmuş olabilir o yüzden dosyaları doğrulayıp tekrar kurulum yapar mısınız?

Dediklerini yaptım doğruladım yamayı baştan kurdum klasörü dediğiniz yere attım bur resim çıkıyor sonra açılmıyor oyun

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-23_183114846.png
    resim_2023-06-23_183114846.png
    587,7 KB · Görüntüleme: 127

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı