Far Cry 5 Türkçe yaması var mı?

The WhiteWolf

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok araştırdım, Xbox Game Pass'den aldığım Far Cry 5 için Türkçe yama aradım. Anladığım kadarıyla Türkçe yama için Far Cry 5'te rockerdem diye biri üretiyor.
Arkadaşın setuplarını 7-8 kez denedim gittim 2018 denedim 2019 denedim ama olmuyor. Bana bu yamanın çalışması için ne yapmam lazım veya bildiğiniz bundan daha iyi bir Far Cry 5 Türkçe yaması var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çok araştırdım, Xbox Game Pass'den aldığım Far Cry 5 için Türkçe yama aradım. Anladığım kadarıyla Türkçe yama için Far Cry 5'te rockerdem diye biri üretiyor.
Arkadaşın setuplarını 7-8 kez denedim gittim 2018 denedim 2019 denedim ama olmuyor. Bana bu yamanın çalışması için ne yapmam lazım veya bildiğiniz bundan daha iyi bir Far Cry 5 Türkçe yaması var mı?
Güvenilirdir kurulum yaparmısınız?

Windows Defender açık mı hocam veya kullandığınız antivürs açıksa kapatın.

Windows Defender açık mı hocam veya kullandığınız antivürs açıksa kapatın.
Evet açıktı da herhangi bi uyarıda bulunmadı
Rockerdem yamasini yukluyorum yuklendi diyor türkçe oyunu aç a tıklıyorum ingilizce kalıyor.
Tamam deniyeceğim hocam win defendersız yazıcam cevap.

olmadı hocam gen de herhangi bir antivirüs yazılımı olmadığı halde setup ı çalıştırıyorum ama olmuyor oyunu başlat diyorum olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı