Far Cry 5 ve Far Cry New Dawn alınır mı?

EfeBalboa

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
876
Çözümler
15
Ekran görüntüsü 2022-05-22 084444.png


Alınırsa bu ikisinden hangisini almalıyım?
 
Ben Far Cry serisinde 3.oyun dışında kalan oyunları beğenmiyorum şahsen ama illa da bu ikisinden birini seçmek istiyorum diyorsanız bence Complete Bundle paketini tercih edebilirsiniz.

Çünkü Far Cry 5 DLC'leri çok da iyi değil. New Dawn adlı oyuna bakarsak kendisi tam bir oyun bile değil. Ara oyun denebilir. Far Cry 5'in renklendirilmiş hali. Göya post apokaliptik (kıyamet sonrası) bir tema işlemiş Ubisoft New Dawn adlı oyunda ama bu nasıl post apokaliptik bir dünya ulan? Her yer rengarenk ve ağaç dolu. Kısacası Complete Bundle tercih edebilirsiniz. Üstüne vereceğiniz paraya değmez.
 
Ben Far Cry serisinde 3.oyun dışında kalan oyunları beğenmiyorum şahsen ama illa da bu ikisinden birini seçmek istiyorum diyorsanız bence Complete bundle paketini tercih edebilirsiniz.

Çünkü Far Cry 5 DLC'leri çok da iyi değil. New dawn adlı oyuna bakarsak kendisi tam bir oyun bile değil. Ara oyun denebilir. Far Cry 5'in renklendirilmiş hali. Göya post apokaliptik (kıyamet sonrası) bir tema işlemiş Ubisoft New dawn adlı oyunda ama bu nasıl post apokaliptik bir dünya ulan? Her yer rengarenk ve ağaç dolu. Kısacası Complete bundle tercih edebilirsiniz. Üstüne vereceğiniz paraya değmez.

Peki Far Cry 6 nasıldır? FC6 ve AC oddysey Gold Edition aldığımda 85TL'ye falan geliyor. Aslında AC oddysey bende var. Fakat DLC'leri ve AC3 Remastered yok. O yüzden alıyorum. Far Cry 6 yerine başka bir şeyler alınabilir mi?
 
Daha önce Far Cry oynamadiysaniz sadece bir tanesi alinabilir bence. Çünkü Far Cry oyunları hepsi birbirine benziyor oynaniş olarak. Sadece mekânlar, ortam, harita farklı. İlk önce Far Cry 3 oynadım, bitirdim. Bayıldım oyuna. Sonra 5 aldım. Baktım aynı şeyleri yapıyoruz. Bitirmeden sildim. Dedim Far Cry 6 oynayayım güzel gözüküyordu. Onu da bitiremedim. Sıkıldım. Aynı şeyleri yapiyorsun çünkü
Hiç Far Cry oynamadiysaniz kesinlikle sadece 3'ü oynayın derim.
 
Peki Far Cry 6 nasıldır? FC6 ve AC oddysey Gold Edition aldığımda 85TL'ye falan geliyor. Aslında AC oddysey bende var. Fakat DLC'leri ve AC3 Remastered yok. O yüzden alıyorum. Far Cry 6 yerine başka bir şeyler alınabilir mi?
Far Cry 6 için şunu söyleyebilirim. Klasik bir ubisoft oyunu. Farklı bir hikaye anlatmak istemişler ama eninde sonunda yine kendini tekrar ediyor. Fakat görsel anlamda ve optimizasyon anlamında Far Cry 6'nın hakkını yiyemem. Vuruş hissiyatları falan da güzel. Oyunun geçtiği konum da önceki Far Cry oyunlarına nazaran biraz daha farklı. Yani alınabilir aslında.

Ac Odyssey bence güzel bir oyun. Yunan mitolojisini anlatmışlar. Sizde varmış zaten, biliyorsunuzdur. Ben Ac Odyssey bitirmiştim fakat DLC'lerini oynayamamıştım. DLC'leri gerçekten oynatır kendini diye düşünüyorum. 2 DLC'ye sahip ek hikaye olarak.

Legacy of the First Blade ikonik gizli bıçağı ilk kullanan karakterin hikayesini anlatacak ve Suikastçilerin tarihine ışık tutacak.

The Fate of Atlantis ise Atlantis şehrine gidecek ve burada doğaüstü yaratıklarla mücadele edeceğiz.
 

Geri
Yukarı