Far Cry 5'te neler yapılabilir?

AlsivaX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunu indirdim. İyi hoş ama görev sistemini anlamadım, saldı beni bir haritaya ne yapacağım bilemiyorum. Yüzlerce yan görev var her konuştuğum adam görev veriyor bende ne yapacağımı şaşırdım. 20-25 saat kadar oynamak istiyorum nasıl bir yoldan gitmem gerek sizce? İlk kez Far Cry oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haritayı açıp uzaklaştırınca 3 farklı bölge göreceksin. Bölgelerden birine gir ve önüne gelen tüm yan görevleri yap. Yan görev yaptıkça puan kazanacaksın. Yeteri kadar puan kazanınca oyun seni zorla, otomatik olarak ana göreve sokuyor(Evet, araba sürüyorsan bile bir anda göreve giriyorsun). Her bölgede 3 ana görev var. Her bölgede bu mantıklı yan görev yap, ana görev açılsın, ana görevi yap, sonra diğer ana görev için yine yan görev yap mantığında. Sonra oyunun final görevi açılıyor. Yani anlayacağın baya dandik bir oyun bu.

3 farklı bölgeden her birinin içinde görevleri tamamladıkça bosslar ı öldürmen için görev açılıyor. Bu şekilde joseph seed in kardeşlerini öldürmen lazım ( bosslar joseph seed in kardeşleri) en son joseph seed için görev açılıyor mapin ortasında sonra oyun bitiyor. Hangi bölgede görev yaparsan o bölgede olan boss için ilerleme kat edersin. A kişisinin bölgesinde görev yaparsan b kişisi için ilerlemezsin o yüzden bir bölgeye odaklan orayı özgürleştir sonra diğerine geç. Oyalanmadan bütün yan görevleri yapmadan sadece bölgeleri doldurana kadar yapıp oyunu bitirmem 22,5 saat aldı ama sıkıcı tabii uzatırsan bu süre uzar.

İlk Far Cry için en kötü Far Cry'ı seçmişsiniz. Tavsiyem 4'ü oynamanızdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı