Çözüldü Far Cry 6 10 dakikada bir çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RRaidyn

Hectopat
Merhaba, Windows 11 Home kullanıyorum. Far Cry 6 orijinal oynamaya çalışıyorum fakat her 10 dakika da bir crash veriyor. Oyunu oynayamaz hale geldim. Driverlar vesaire güncel, dosya doğrulama da yaptım. Bilgisi olan var mı?

Çözüm
Kulaklık USB miydi? Tekrar takıp donanım kimliğini yazar mısınız? USB joystick diye sormamın sebebi buydu.

Şu olabilir hatta: VID_0414&PID_7A40

Kulaklıkta RGB ışıkları için USB girişi vardı zaten sorunluydu. Bir de RAM slotlarının yerini değiştirdim yazmayı unuttum. Aynı problemi 1.5 -2 sene öncesi GTA V'te yaşamıştım sonradan aklıma geldi bu yöntem çözüm olarak bu yanıt işaretlenebilir.
Kulaklık USB miydi? Tekrar takıp donanım kimliğini yazar mısınız? USB joystick diye sormamın sebebi buydu.

Şu olabilir hatta: VID_0414&PID_7A40

Kulaklıkta RGB ışıkları için USB girişi vardı zaten sorunluydu. Bir de RAM slotlarının yerini değiştirdim yazmayı unuttum. Aynı problemi 1.5 -2 sene öncesi GTA V'te yaşamıştım sonradan aklıma geldi bu yöntem çözüm olarak bu yanıt işaretlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı