Far Cry 6 174₺ alınır mı?

desısrey

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, kimisi sevmez fakat ben bu oyun serisini çok seviyorum hala. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa sonbahar indirimlerini mi beklemeliyim?

Önceki oyunları oynadıysanız ve sevdiğiniz bir seriye 174TL Far Cry 6 için iyi bir fiyat bence.
Şu an 5’inci oyununu oynuyorum, daha yarısına bile gelmedim. 6’yı da oynamak istiyorum ama İndirime girer mi emin olamadım.

Daha fazla inmez bence ama ben olsam almam.
Bi iki ay önce 5’inci oyunu 60₺’ye mi ne almıştım belki bu da 90’a falan düşer diye bir umut.

Hocam 700TL olan bir oyun 174TL'yse daha da düşeceğini sanmıyorum, yanlış bilgi de vermek istemem.
Önümüzde sonbahar indirimi var sizce orada düşer mi ? Hani düşmeyeceğini düşünüyorsanız şimdi kaçırmak istemem

Bence alacaksanız şuan alın çünkü gayet güzel bir indirime girmiş.

İlerde yine zam yerse -ki yiyecek gibi duruyor- bu fiyata bulamazsınız. Riske atmamak en iyisi bence.
Sizin ve diğer arkadaşların tavsiyesine uyup bu fiyata alacağım, ilgilenen herkese teşekkür ederim, iyi ki varsınız Technopat ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…