Ben olsam alırım, daha fazla indirime gireceğini sanmıyorum.Önümüzde sonbahar indirimi var sizce orada düşer mi ? Hani düşmeyeceğini düşünüyorsanız şimdi kaçırmak istemem![]()
Nerede bu fiyata?Merhaba arkadaşlar, kimisi sevmez fakat ben bu oyun serisini çok seviyorum hala. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa sonbahar indirimlerini mi beklemeliyim?
Aldım bileBen olsam alırım, daha fazla indirime gireceğini sanmıyorum.
Şimdiden iyi oyunlar. Oyun hakkında görüşlerinizi yazmayı unutmayın.Ben de fırsat bulabilirsem Far Cry 5'i deneyeceğim .Aldım bileKütüphanemde bir tek 4 eksik oldu şimdi, onu da ucuza bulursam tüm Farcry serisini kütüphanemde sergileyeceğim.
4’üde buldum koleksiyon tamam. Daha önce 4 için inceleme yazmıştım, 5 ve 6’yı bitirdikçe yazarım hocam. Tekrar teşekkürler tavsiyeleriniz içinŞimdiden iyi oyunlar. Oyun hakkında görüşlerinizi yazmayı unutmayın.Ben de fırsat bulabilirsem Far Cry 5'i deneyeceğim .
Merhaba arkadaşlar, kimisi sevmez fakat ben bu oyun serisini çok seviyorum hala. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa sonbahar indirimlerini mi beklemeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.