Far Cry 6 174₺ alınır mı?

Voidu indirimlerini bekleyin. 67TL civarına düşüyor orada. Steam takıntınız yoksa bu fiyattan alınmaz.

Aldım bile Kütüphanemde bir tek 4 eksik oldu şimdi, onu da ucuza bulursam tüm Farcry serisini kütüphanemde sergileyeceğim.
Şimdiden iyi oyunlar. Oyun hakkında görüşlerinizi yazmayı unutmayın.Ben de fırsat bulabilirsem Far Cry 5'i deneyeceğim .

Şimdiden iyi oyunlar. Oyun hakkında görüşlerinizi yazmayı unutmayın.Ben de fırsat bulabilirsem Far Cry 5'i deneyeceğim .
4’üde buldum koleksiyon tamam. Daha önce 4 için inceleme yazmıştım, 5 ve 6’yı bitirdikçe yazarım hocam. Tekrar teşekkürler tavsiyeleriniz için

Seviyorsan değer. Oyun zaten ağzına kadar içerik dolu.

Valhalla ve Far Cry 6'yı birlikte 100 liraya almıştım Uplay'den. Eğer seviyorsanız alınır ama.

Merhaba arkadaşlar, kimisi sevmez fakat ben bu oyun serisini çok seviyorum hala. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa sonbahar indirimlerini mi beklemeliyim?

Hocam bence Far Cry 5'i bekleyin, hem 60 TL'ye 2 oyun alırsınız hem Far Cry 6'ya çok benziyor. Hem de DLC'ler ve Far Cry 3'ü alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…