Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Far Cry 5 Gold editon daha mantıklı olur sizin için. İçinde 3. Oyun da geliyor. Ve serinin en beğenilen iki oyunu 3 ve 5. oyun. 3. Oyun hikaye/hikaye anlatımı konusunda diğer oyunlardan açıkça daha iyi gelmişti bana. Ama 5. Oyunun diğerlerinden pek farkı yok gibiydi. Şahsen 6'yı tercih ederim. Ama genel kitle 5'i daha çok beğeniyor.
@Takvaa, bence almayın derim. Daha uyguna Far Cry 3 bulursanız onu satın alın ve daha çok keyif alacağınızı düşünüyorum. Far Cry 6'nın 2021'de çıkmasına aldanmayın. Bu oyunda hâlâ üçüncü oyununun kalıntılarını taşıyor ve ciddi değişiklik yok oyunda. Aynı oyun motorunu kullanmaya da devam etmiş.
@Takvaa, Far Cry 5 Gold Edition indirimde mi? İndirimdeyse onu satın alın. Yanında beşinci oyunu da geliyor @NNUE'nin dediği gibi. Hem beşinci hem de üçüncü oyununu denemiş olursunuz.
O hâlde doğrudan üçüncü oyununu satın alın, yapacak bir şey yok. Beşinci oyununu, isterseniz Game Pass aracılığı ile deneyebilirsiniz. O da bir Ubisoft klasiği, diğer Far Cry serilerinden ciddi bir farkı yok. Diğer Far Cry oyunları adada geçerken Far Cry 5'de Amerika'da geçiyordu diye hatırlıyorum.