Oyun Far Cry 6 87 TL

Ubisoft uygulamasına girip oyunlar kısmına bas. Orada AC Valhalla'nın üstüne bas direk çıkıyor karşına.

Hesabım da yokmuş. Peki sizce alınmalımı Assassin's Creed Valhalla: Dawn of ragnarök DLC'si.

Hesabım da yokmuş. Peki sizce alınmalımı Assassin's Creed Valhalla: Dawn of ragnarök DLC'si.
Ben almadım Valhalla DLC oyun zaten uzun sıkıcı gelebilir diye ama bu fiyatlara bir daha bulunmaz karar size kalmış.

Bu fiyata değecek oyun olduğunu düşünmüyorum. Serinin altıncı oyunu, daha çok Just Cause tadı veriyor.
Kesinlikle katılıyorum, ilk defa oynayan birisi için bile bu paraya değmez. Oyunu iki defa bitirdim ancak çok daha uygun fiyata aldığım için vakit geçirmek amacıyla parça parça oynadım.

Far Cry 6'yı iki kez bitirmek için de sabır taşı olmak gerekir Benim anlamadığım, 2021'de piyasaya sürülen bir oyun, 2013'te piyasaya sürülen üçüncü oyunundan nasıl daha kötü olabilir? Garip geliyor ve FC 7'de gördüğüm kadarıyla duyurulmuş. FC serisinden çok bir şey beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…