Oyun Far Cry 6 87 TL

Far Cry 6'yı iki kez bitirmek için de sabır taşı olmak gerekir :D Benim anlamadığım, 2021'de piyasaya sürülen bir oyun, 2013'te piyasaya sürülen üçüncü oyunundan nasıl daha kötü olabilir? Garip geliyor ve FC 7'de gördüğüm kadarıyla duyurulmuş. FC serisinden çok bir şey beklemeyin.
Boş vakitlerde açıp oynarsanız keyfe keder zamanla bitiyor. Yan görevler falan derken öyle gitti. Fena bir oyun değil ama 80-90 TL verilmez artık.

Ubisoft oyunlarına zam yaptıktan sonra bu fiyatta bulmanız imkansız olacaktır.

Not: Oyun doğrudan etkinleştirme sistemine sahiptir. Eşleştireceğiniz Ubisoft hesabına anında eklenir.

İyi ki kodla 45 TL ye almışım :)

Playstore.com dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Müşteri hizmetleri (Türk Telekom) çok sorumsuz. Assassins Creed valhalla ragnarok edition aldım. Ne bir kod ne bir bağlantı hiçbirşey yapılmıyor.
Aradığımda playstore.com dan haberi olmayan kişiler , Google play store anlayanlar var. Yardımcı olucağım sorununuz çözülecek diyorlar. Sonra sistemde hata olduğunu söylüyor, daha sonra tekrar aramamı istiyorlar. Bu durumu bir hafta önce yaşadım ve oyun (dlc) elime geçmedi. Yani bunu göze alarak alın. Şikayet var sitesindede benim gibi mağdurlar var.

Playstore.com dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Müşteri hizmetleri (Türk Telekom) çok sorumsuz. Assassins Creed valhalla ragnarok edition aldım. Ne bir kod ne bir bağlantı hiçbirşey yapılmıyor.
Aradığımda playstore.com dan haberi olmayan kişiler , Google play store anlayanlar var. Yardımcı olucağım sorununuz çözülecek diyorlar. Sonra sistemde hata olduğunu söylüyor, daha sonra tekrar aramamı istiyorlar. Bu durumu bir hafta önce yaşadım ve oyun (dlc) elime geçmedi. Yani bunu göze alarak alın. Şikayet var sitesindede benim gibi mağdurlar var.
Ben oyunfordan aldim complete edition 175₺ hemen de aktif oldu ubisoftta keske ordan alsaydıniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı