Far Cry 6 açılışta çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

DoraDikmen

Hectopat
RAM
8GB
Ekran kartı
Geforce 920M
İşlemci
İntel i5
Kardeşimle oynamak için Far Cry 6 aldım ama oyun kardeşimin bilgisayarında açılamadan çöküyor. İnternette araştırıp popüler çözümleri denedim ama işe yaramadı.
Denediğim çözümler:
  • Oyun dosyalarını doğrulamak
  • Bin klasöründeki dosyaları bin_plus klasörü ile değiştirmek
  • Klavye dilini değiştirerek oyuna girmek (İtalyanca ve ABD İngilizce olarak denedim) Ubisoft destek ekibine de yazdım "minimum gereksinimlerin altında olduğu için yardım etmiyoruz." dediler.

PC sistem gereksinimlerinin altında ama Far Cry 5'i de aynı şekilde açıp ayarlayarak oynayabilmiştik. Fakat Far Cry 6 açılmıyor bile. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Not (Oyun orijinal korsan değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor alırsan kesin sebebi bulabiliriz belki:

Sanırım mesajları karıştırdım yeni link atacağım
Rapor alırsan kesin sebebi bulabiliriz belki:

@Recep Baltaş Link: Logfile

Son düzenleme:
Geforce Experince'da 425.31 sürümü yüklü gözüküyor ve sürücülerin güncel olduğunu söylüyor. Sanırsam bilgisayarda Intel HD graphics 5500 GPU da bulunuyor fakat ben kullanmadığım için onu güncellememiştim. Güncelleme varsa yapıp yazacağım.
425.31 kartın için son sürüm mü? Benzer şekilde Intel GPU sürücüsünü de günceller misin? Ekran kartı sürücü sorunu gibi.
@Recep Baltaş Güncellemeyi 2 farklı siteden denedim birisinde hata verip kapandı. Diğerini ise DELL'in kendi sitesinden indirdim "Sisteminiz güncelleme için gerekli gereksinimleri karşılamıyor." tarzı bir mesaj verdi ve kapandı. Yapabileceğim başka bir şey var mı ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı