Far Cry 6 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

emre.akdemir1905

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
8gb
İşlemci
İ7 13620h
Far Cry 6 dodipack yükledim. PC'ye klasik Far Cry başlangıç küçük ekranı geliyor, 1 dk içinde başlangıç küçük ekranı kapanıyor. Kendiliğinden ama oyun açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry 6 dodipack yükledim. PC'ye klasik Far Cry başlangıç küçük ekranı geliyor, 1 dk içinde başlangıç küçük ekranı kapanıyor. Kendiliğinden ama oyun açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam eğer paranız varsa orijinal alın ama yoksa FitGirl de sağlam site oradan indirin. Ama virüs korumasını kapatın çünkü setup EXE'yi falan silebiliyor oda oyunun bozuk çalışmasını sağlıyor.

Herhangi bir antivirüs falan açıksa kapatın. Bir de Windows defender'ı kapatmanız gerek. Çünkü kurulum işleminde virüs algılayıp siliyor. Kapatmak için defender control indirin.
Sonra açıp kapatın. Ondan sonra oyunun tüm dosyalarını silin. En başta yüklediğiniz setup dosyasını çalıştırarak oyunu tekrardan kurun.

Herhangi bir antivirüs falan açıksa kapatın. Bir de Windows defender'ı kapatmanız gerek. Çünkü kurulum işleminde virüs algılayıp siliyor. Kapatmak için defender control indirin.
Sonra açıp kapatın. Ondan sonra oyunun tüm dosyalarını silin. En başta yüklediğiniz setup dosyasını çalıştırarak oyunu tekrardan kurun.
defender veya başka antivirüs programı açık değildi yüklerken

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı