Far Cry 6 oynanır mı?

Hocam 8 GB VRAM'e sahibim ancak HD texture pack yüklesem yine de 60 FPS en yüksek ayarlarda açar mı sizce?
4060 Ti.
16 GB RAM.
Ryzen 5 5500.
Xtb 1 TB nvm2.

Eki Görüntüle 2067754
Parantezde yazıyor aslında sorunun cevabı. 12 GB lazım en azından. Watch Dogs Legion da böyleydi. Hiç optimizasyon için uğraşmamışlar galiba :)

Parantezde yazıyor aslında sorunun cevabı. 12 GB lazım en azından. Watch Dogs Legion da böyleydi. Hiç optimizasyon için uğraşmamışlar galiba :)

Oynatmaz mı yani rahat?

Oyun oynanış olarak keyifli ama en çok şikayetçi olduğum iki şey var:
  1. Görevler çok oyalayıcı. Bir görev var mesela, Esperanza'da 12 tane heykeli boyama görevi ama haritada heykeller işaretli değil.
  2. Bir bölgeyi tamamen temizlemen neredeyse imkansız. Sürekli düşman respawn oluyor. Bu da birinci bölgeyi oldukça zor hale getiriyor.

Oynatmaz mı yani rahat?
Oynatmaz. Hata verir ya da 20 FPS aşağısı değerler falan alırsın. Gerek de yok bence zaten. Ayarları yükseğe çekince yeterli oluyor. Oyun bunaltacak zaten seni.

Oyun oynanış olarak keyifli ama en çok şikayetçi olduğum iki şey var:
  1. Görevler çok oyalayıcı. Bir görev var mesela, Esperanza'da 12 tane heykeli boyama görevi ama haritada heykeller işaretli değil.
  2. Bir bölgeyi tamamen temizlemen neredeyse imkansız. Sürekli düşman respawn oluyor. Bu da birinci bölgeyi oldukça zor hale getiriyor.
İkinci madde oyunun bitirdikten sonra oluyordu sanırım.

Oynatmaz. Hata verir ya da 20 FPS aşağısı değerler falan alırsın. Gerek de yok bence zaten. Ayarları yükseğe çekince yeterli oluyor. Oyun bunaltacak zaten seni.

İkinci madde oyunun bitirdikten sonra oluyordu sanırım.

Umarım bunaltmaz diyelim, normal yüklüyorum.

Far Cry 3 oyununu severek 3 kere bitirmiş bir insanım.

Far Cry 4, 5 ve 6 o kadar çok beklenildiği gibi sarmıyor yapay zeka çok sığ görevler çok tekrar ediyor FC 3'teki gibi o rahatlık ve zevk yok FC 2'deki gibi de bir fizik yapısı yok oyunun ve 5 ve 6 birbirlerini %80 yapı olarak tekrar ediyor aynı 4'ün üçüncü oyuna benzemesi gibi. Ayrıca HD quality texture paketini ek olarak almanıza gerek yok oyunun grafikleri tatmin edici sayılır ve Ubisoft oyunlarda ne zaman HD+ paket getirse ben bir fark göremiyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı