Far Cry 6 paketleri arasındaki fark nedir?

170 GB neresi bu oyunun anlamadım ilk çıktığı zaman ubisoft da oynadım 60 GB falandı
Oyunu Steam'e çıkarırken isteğe bağlı indirilebilecek şeyleri ekstra kod yazmaya üşendikleri için zorunlu indirilecek hâle getirdiler. Ubisoft uygulamasında oynarken oyunun tüm dillerini, HD paketini ve DLC'leri indirmiyordunuz. Fakat oyunu Steam'den aldığınızda DLC'lere sahip olmasanız bile indiriyorsunuz. Şaka gibi fakat sahip olmadığınız ve oynayamayacağınız şeyleri bile indirtiyor gerçekten. Tabii diğer dilleri ve HD paketini indirmesini de sayarsak 170GB oluyor.

160 TL verilir mi yani?
İlk defa bir Far Cry oyunu oynayacaksanız verilebilir.
 
Oyunu Steam'e çıkarırken isteğe bağlı indirilebilecek şeyleri ekstra kod yazmaya üşendikleri için zorunlu indirilecek hâle getirdiler. Ubisoft uygulamasında oynarken oyunun tüm dillerini, HD paketini ve DLC'leri indirmiyordunuz. Fakat oyunu Steam'den aldığınızda DLC'lere sahip olmasanız bile indiriyorsunuz. Şaka gibi fakat sahip olmadığınız ve oynayamayacağınız şeyleri bile indirtiyor gerçekten.


İlk defa bir Far Cry oyunu oynayacaksanız verilebilir.
yok ilk değil 3 ve 5 oynadım
 
Far Cry 6'yı bende aldım fakat sadece 3 oyunu oynadım yıllar önce fena değildi bu oyun sizce oynanmaya değer mi? 170 GB olmasıda biraz işkence.
 

Geri
Yukarı