İnceleme Far Cry 6

• Konuyu başlatan die
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.703
Serinin benim gibi hastaları var hocam. Hatta 2 gün önce 4. oyunu yeniden bitirdim. Dünde Primal'e yeniden başladım.

Hocam oyun zaten güzel bende bitirdim ama şöyle düşün. F3'ten çok belirgin bir farkı var mı bu oyunun oynanış olarak? Yok. Yani burada oyunun mantığı güzel fakat bunu bu adamlar 10 yıldır yapıyor sıkıntı orada.

@zentavision bir oyuna bu kadar bağlanmanız bence normal değil. Farklı oyunlara da şans verin.

Far Cry 6'nın logosu değiştirilip 7. oyun diye piyasaya sürülsün. Gene de alır bunlar.
Hocam elbette farklı oyunlara şans vermeyi istiyorum fakat hem sistem yetersizliği hem de benim oyun seçiciliğimden dolayı pek mümkün olmuyor. Şuan aklımda hem Skyrim 87 liraya düşmüşken Skyrim'e başlamak var.

Hocam oyun zaten güzel bende bitirdim ama şöyle düşün. F3'ten çok belirgin bir farkı var mı bu oyunun oynanış olarak? Yok. Yani burada oyunun mantığı güzel fakat bunu bu adamlar 10 yıldır yapıyor sıkıntı orada.
Eğer FC3 ile farkı yok diyorsanız oynamamışsınızdır hocam ne diyim. :)

Hocam elbette farklı oyunlara şans vermeyi istiyorum fakat hem sistem yetersizliği hem de benim oyun seçiciliğimden dolayı pek mümkün olmuyor. Şu an aklımda hem Skyrim 87 liraya düşmüşken Skyrim'e başlamak var.

Hocam eğer Far Cry 6'yı kaldırabiliyorsa 60 FPS bilgisayarınız bence sistem sorununuz olmamalı. Tamam ultrada oynayamazsınız ama yani orta-Low'da oynarsınız herhalde.

Hocam zaten Far Cry 3'ün diğer serilerden de pek bir farkı yok. İnsanlar FC serisinde 3 . oyun bir devrim niteliğinde diye insanlar en çok onu seviyor. Bence 6. oyun 3. oyun olarak çıkmış olsaydı bence o daha çok sevilirdi.

Hocam eğer Far Cry 6'yı kaldırabiliyorsa 60 FPS bilgisayarınız bence sistem sorununuz olmamalı. Tamam ultrada oynayamazsınız ama yani orta-Low'da oynarsınız herhalde.
Bakıcam hocam. Umarım kaldırır da oynarım ben de o oyunu.

Bence mekaniği olsun, harita olsun oyun fena olmamış. Grafiği de güzel.
En çok hoşuma giden araba sürme mekaniği. FH5 de bile yok bu mekanik 😃 .

Bence mekaniği olsun, harita olsun oyun fena olmamış. Grafiği de güzel.
En çok hoşuma giden araba sürme mekaniği. FH5 de bile yok bu mekanik 😃.
Evet fakat orasını iyi yapıp uçağın içine etmişler. :( Harita çok büyük, ondan bahsetmemem kötü olmuş. Ve çok mükemmel bölgeler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı