Far Cry 7 için ilk detaylar geldi

goldmanck

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2018
Mesajlar
1.984
Çözümler
4
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 21 H1 İşletim Sistemi // İntel İ5 9400F İşlemci // 32 GB RAM // GTX 3060 Ekran Kartı // TUF Gaming VG27AQ1A G-SYNC Compatible Oyuncu Monitörü – 27 inç WQHD // Seagate Expansion STEA1000400 1TB 2.5 inç Usb 3.0 Taşınabilir Harddisk Siyah Xtrike Me GM-203 RGB Oyuncu Mouse
Cinsiyet
Erkek
İddiaya göre Far Cry 7 2025 yılında gelecek!
Geçmişte birçok kez Far Cry yapımlarının geliştirilme aşamasında bulunmuş bir çalışana göre Ubisoft, Far Cry 7 ve çok oyunculu bir Far Cry oyunu için çalışıyor. İddiaya göre hem project blackbird kod adlı Far Cry 7 hem de project maverick kod adlı bir Far Cry çok oyunculu projesi Ubisoft Toronto'da geliştiriliyor. Yıllardır Far Cry oyunu geliştirendan hay, bu iki projeyi aslında bütün olarak başlattı fakat sonrasında hay ayrılıp Blizzard'a geçince proje ikiye bölündü. Söylentilere göre, Far Cry çok oyunculu projesi tarkov sistemini kullanacak. Sırt çantası sistemi, kalıcı ölüm gibi özellikler barındıracak yapım, Far Cry 7 ile eş zamanlı geliştiriliyor. Ubisoft montreal stüdyosu da bu oyunlarda büyük rol oynuyor. Ayrıca bu yapımın alaska'nın vahşi doğasında geçeceği de söylentiler arasında. Haberin Kaynağı:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry çok oyunculu projesi tarkov sistemini kullanacak
Tarkov sistemi demek çok doğru değil, bu sistemi zaten ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands de kullanmış (Tarkov'dan önce çıkış yapmış bir oyun), öldüğünüzde ilerleme tamamen siliniyor zorluğu vardı.

Bence bu tür zorluklar oyuna daha bir heyecan katıyor, farklı bir hava solutuyor. Güzel olabilir.
 
Çıkarttıkları her oyun birbirinin neredeyse aynısı olsa da seven seviyor alan alıyor o yüzden 5’den beri kızmıyorum far cry’a ama bari adını değiştirsinler bu böyle gidicek mi 7-8-9-10. Adı böyle olunca daha bir çekiniyor insan oynamaya.
 

Geri
Yukarı