Far Cry oyunu önerisi

6. oyun iyi değil. 5 öneririm. Şahsi fikrim serinin en iyi oyunudur 5. oyun. Oynanışı bakımından da iyi. Primal da iyidir, ama bayar sonlara doğru. 5. oyunda 3 atmosfer birden var, ana görevleri çok başarılı bence.

Steam'de Far Cry serisi indirimde önereceğiniz bir oyun var mı? 6. oyun nasıl? (3. oyunu oynadım)
Harita dizaynı olarak en iyi ve 3. oyundan sonra tazelik hissettirin oyun 5. olanı öneririm.
Farcry serisi 3. oyundan sonra komple birbirinin çakması aslında ama 5. oyun enazından geniş araziye ve sade renk paletine sahip. Dağlık veya çok ağaçlık araziler şahsen boğuyordu.
Yandaş, bölge ele geçirme ve çeşitli araçlarında ilk geldiği oyun Farcry 5.

6. oyunda Farcry 5'in yenilik getirilmiş, tropikal ve Giancarlo'nun bulunduğu bir versiyon.

Üçüncü oyun dışında hiçbirini başarılı bulmuyorum. Dördüncü oyundan sonra vuruş hissiyatı vermeyen Kendisini tekrar eden aşırı sıkıcı bir oyuna dönüştürülmüş. Dördüncü oyunu da üçüncüyle neredeyse aynı olduğu için tavsiye etmiyorum, üçüncü oyundan sonra aynı oyunu tekrar oynuyormuş gibi hissettirir.

Oynanış ve grafik açısından aynı gibi olmalarına rağmen dördüncü oyun yerine üçüncü oyunu tavsiye etmemin sebebi hikayesinin ve karakterlerinin çok daha kaliteli olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı