Çözüldü Far Cry Primal 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nedim PUNDUK

Decapat
Merhabalar, Windows 10 Pro 64 Bit kulllanıyorum ve Far cry Primal oyununda 0xc000007b hatasıyla karşılaşıyorum. Bundan önce aynı hatayı 7 days to die oyununda da almıştım. Dosyaları bozmamak adına elle DLL indirmekten kaçındım. Hata raporunu alta bırakıyorum, şimdiden teşekkürler.

Logfile.PML

Son düzenleme:

Dediğiniz dosyaların hem x86 hem de x64 versiyonlarını indirdim ama kurulum aşamasında bana "You can repair your installation or remove it from this computer." seçeneklerini sundu, dosyları tamir mi ettirmem lazım yoksa kaldırtmam mı ?

Ayrıca, eğer kaldırtırsam hiç vakit kaybetmeden silinen dosyaları kendi mi yükliyecek yoksa onu da mı benim tekrardan yapmam gerek ?

Tamir et diyeceksiniz.

Verdiğiniz ilk 2 linkin dosyalarını kurdu, sonrakileri kurmadı ( daha güncel versiyonlarının yüklü olduğunu söyledi ) oyun sorunsuz bir şekilde açıldı.

Yardımlarınız için sağolun.

Birde sitede daha yeniyim ama sorunum çözüldüğünde bunu belirtmem gerekiyormuş. Konumu düzenleyip En Başına [ÇÖZÜLDÜ] yazsam yeter mi ? Yoksa bunu başka bi şekilde mi yapıyoruz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı