Arkadaşlar Far Cry serisini çok seven biri olarak bu oyun beni tatmin eder mi? Oyun nasıl, iyi mi ve oyunda silahla çatışma var mı?
Alakaları çok yok, yani onu seven bunu sever demek saçma olur ama Witcher 3'ü sevmeyecek insan çok değildir. Ben şahsen hem kitap serisini hem oyun serisini hem dizisini bitirdim (Kitap serisinin son kitabındayım okumaya üşeniyorum).Arkadaşlar Far Cry serisini çok seven biri olarak bu oyun beni tatmin eder mi? Oyun nasıl, iyi mi ve oyunda silahla çatışma var mı?
Alakaları çok yok, yani onu seven bunu sever demek saçma olur ama Witcher 3'ü sevmeyecek insan çok değildir. Ben şahsen hem kitap serisini hem oyun serisini hem dizisini bitirdim (kitap serisinin son kitabındayım okumaya üşeniyorum).
Bence dalHocam yani bu oyun kesin oynanmalı mı bayağı bir sarar mı?
Bence dalama böyle deyince insanın beklentisi uçuyor, oyun ne kadar iyi olursa olsun gereken beğeniyi almıyor ondan sen oyun işte deyip gir bence.
Oynayıp sevdin mi bu arada? Ölü konuyu diriltmek gibi olmasın.Arkadaşlar Far Cry serisini çok seven biri olarak bu oyun beni tatmin eder mi? Oyun nasıl, iyi mi ve oyunda silahla çatışma var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.