Far Cry seven birisi Witcher 3 sever mi?

Arkadaşlar Far Cry serisini çok seven biri olarak bu oyun beni tatmin eder mi? Oyun nasıl, iyi mi ve oyunda silahla çatışma var mı?
Alakaları çok yok, yani onu seven bunu sever demek saçma olur ama Witcher 3'ü sevmeyecek insan çok değildir. Ben şahsen hem kitap serisini hem oyun serisini hem dizisini bitirdim (Kitap serisinin son kitabındayım okumaya üşeniyorum).

Bu iki oyunun tek benzer yanı aksiyon ile açık dünya içeriği. Bunun dışında alakaları yok. Kamera türleri bile farklı. Ama açık dünya, aksiyon, macera seven bu iki oyunu da sever herhalde. Yine de Witcher 3 için her şeyden önce RPG oynanış tarzını aşina olunmalıdır.

Sevip sevmemek insanın oyun zevkine kalmış bir durum. Bir seriyi ya da oyunu seviyorsan diğer seriyi de seveceksin diye bir kaide yok. İndirimde 12 liraya kadar düşüyor al, dene. Beğenmezsen iade edersin. İkisini de oynamış (Witcher 3 pek fazla oynayamadım) birisi olarak söylüyorum ikisi de güzel oyunlar yalnız Witcher 3 oynayacaksan gamepad şart klavyeden oynayınca hiç vuruş hissi yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı