M Maykolik Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 158 20 Mart 2020 #1 FarCry 3'de birsüru hata alıyorum, ne yapmalıyim? Örnegin ısarexract gibi bir şey yazıyor sonra code 2 hataları falan, yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2020
FarCry 3'de birsüru hata alıyorum, ne yapmalıyim? Örnegin ısarexract gibi bir şey yazıyor sonra code 2 hataları falan, yardım edin.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 20 Mart 2020 #2 Steam üzerinden oynuyorsanız oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS M Maykolik Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 158 20 Mart 2020 #3 Bogazitchy dedi: Steam üzerinden oynuyorsanız oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? [/QUOTE nasıl doğruluyoruz. Bide steamden indirmeyen arkadasım var yardımcı olurmusun lütfen Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bogazitchy dedi: Steam üzerinden oynuyorsanız oyun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? [/QUOTE nasıl doğruluyoruz. Bide steamden indirmeyen arkadasım var yardımcı olurmusun lütfen Genişletmek için tıkla...