FarCry 5 Tanıtım Videoları

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ubisoft'un paylaştığı videolar oyun içi videoya benzemiyor. Bana gerçek gibi geldi, sanıyorum oyun Montana'da geçecek.

Kaynak

Bu görüler oyundansa çok güzel ama insanın içinde bir tedirginlik oluyor. Umarım ki hikayeden, oynanıştan alıp grafiğe vermemişlerdir.

Bu görüler oyundansa çok güzel ama insanın içinde bir tedirginlik oluyor. Umarım ki hikayeden, oynanıştan alıp grafiğe vermemişlerdir.
Sanmıyorum, zaten tanıtım olarak geçiyor. Modern dünyada geçebilir büyük ihtimalle onu anlatmaya çalışıyor olabilirler.

Bu mu Far Cry 5 tanıtımı :morgöz:
Bana daha çok PS4 reklamı gibi geldi.

Far Cry serisi hayranı olarak takipteyim, dört gözle beklemekteyim. Hayde 'bağalım', umarım farklı bir haritayla çıkar karşımıza :rolleyes:

Ekleme: Sosyalde mi, benim operatörde mi sorun var çözemedim, ilkin tüm videolaralı göremedim.

O dere gercek dere mi yoksa oyunun kendi deresi mi? Yav, o nasıl sahici bir dere öyle (y)

Ürkütücü mü biraz? :tırnak:
Keşke öyle olsa. 1. serisi öyleydi ve adama ayrı bir heyacan veriyordu. Umarım 5.'de öyle olur :rolleyes:
Benimkisi hayal örünü olsa da, yine ilerlemeli olsa çok daha iyi olacak 1.'de olduğu gibi. (Bu tarz oyunlarda gidilecek hedefi biz değil oyunun gidişatı belirlemeli bence.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı