FarCry 5 Tanıtım Videoları

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ubisoft'un paylaştığı videolar oyun içi videoya benzemiyor. Bana gerçek gibi geldi, sanıyorum oyun Montana'da geçecek.

Kaynak

Evet, ben de bir ok-yay gördüm sanki :D
Bir de Crysis tarzına dönmüyor muyuz :rolleyes: "Güç kalkanları devrede". Tabii ki espriydi bu :D
(Bazen Crysis Türkçe'ye çevrilmiş olsa daha mı iyi olurdu diye düşünmeden de edemiyorum. Abi, o ne çocukça bir çeviriydi öyle ya :D)

Abi bu sefer kötü karakteri öldürmeyeceğim dördüncü oyunda Pagan Min'i öldürdüm hala vicdan azabı çekiyorum. :cry:
Crysis tarzına dönmez umarım yaya RPG mühimmat takıp kullanmak hiç hoş olmaz yani, :D olsa da iyi olur ama :cool:

Mevcut Far Cry serilerden farklı mı görünüyor ne :rolleyes:
27 Şubat 2018'te geliyor bu arada.

Bir video izlemiştim oyun yapımı ile ilgili, gerçekten adamlar uğraşıyorlar ne kadar gerçekçi olursa bir o kadar da ilgi artar. Abartılmaması gerekiyor, sonuçta PS4'ün içinde 1080Ti yok oynatıyor tüm oyunları. Yoksa var mı? :)

Oyunlar, konsollar için konsol donanımlarını da göze olarak optimize ediliyor. Aynı oyunun grafikleri bu yüzden farklılık gösteriyor farklı konsollar arasında(y).

Yanlışlık olmuş. Alt satırdaki benim cümlem:D.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı