FarCry Primal "Out of range" Hatası

Adem daşcı

Centipat
Selamlar arkadaslar, ben FarCry Primal aldim, oynayacaktim fakat oyuna girdigimde out of range hatasi aliyorum, ses geliyor goruntu yok, acaba cozumunu bilen var midir? Oyunu pencere moduna alamiyorum, Steam'dan aldigim icin tam ekranda aciyor hep, bir keresinde sans eseri Alt+Tab yaptim, pencere modunda kaldi, oyuna alta aldi, girdim ayarlara cozunurluk 1920x1080p idi, onu tamda kendi cozunurluğümü yapiyor idim oyunu tekrar tam ekrana alip out of range hatasi verdi, yardimci olanlara sonsuz teşekkürler. 🙏

P_20191202_192210.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun acilirken Alt+Enter yapmayi deneyin, onun disinda yapabileceginiz tek sey oyunu eger config dosyasi varsa oradan degistirmek veya config dosyasini silmek.
Aga alt enter olmuyo optimize sikintisi var herhalde config dosyalarida yok adamlar turk dil destegide yok turkelrede yarimcj olmuyolar okadar yaziyorum
Oyun acilirken Alt+Enter yapmayi deneyin, onun disinda yapabileceginiz tek sey oyunu eger config dosyasi varsa oradan degistirmek veya config dosyasini silmek.
aga config dosyasi yok alt enter denedim oda olmuyor
config dosyasini kendimiz yaratsak olurmu ?

config dosyasini kendimiz yaratsak olurmu ?
Buyuk ihtimalle hayir.

Aga alt enter olmuyo optimize sikintisi var herhalde config dosyalarida yok adamlar Turkce dil destegide yok Turklere de yardimci olmuyolar o kadar yaziyorum
Turkce dil destegi olmasi normal, ayrica Turklere yardimci olmuyor derken eger yardim istegini Turkce olarak yolladiysaniz yardimci olmamalari normal. Oyunu yeniden yuklemeyi deneyin.

Buyuk ihtimalle hayir.

Turkce dil destegi olmasi normal, ayrica Turklere yardimci olmuyor derken eger yardim istegini Turkce olarak yolladiysaniz yardimci olmamalari normal. Oyunu yeniden yuklemeyi deneyin.
yorumumu tabiki ingilizce yaptim da saten 2 kere yükledim oyunu bikeresinde pencereli actim varsayilan 1080p idi ben onu benmkine yani 920pye alamadan tam ekrana gecti ve out of range hatasi aldim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı