Fare basılı tutma programı

Yani aslında sayılır mesela sen kolunu yorarak 13 14 CPS yapabiliyorsun adam hiçbir şey yapmıyor 15CPS sabit.
Onu demiyorum, maden kazar gibi basılı tutsun diyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun son dakikalarında sol tık'ı Shift'e atıyor ve yapışkan tuşları aktifleştiriyor. Sürekli Shift'e bastığı için aynı zamanda oyun içi sol tık basılı tutmuş oluyor. İstediğiniz tuşu bu şekilde yapabilirsiniz.

Teşekkürler, deneyeceğim. Tam aradığım şey buydu.
Sol tık basılı tutarsan 1 kere vurur daha vurmaz. Dediğin olay sağ tık için geçerli o şekildede maximum 5 CPS alabiliyorsun. Konunun çok dışına çıkıldı bence. Daha fazla uzatmayalım lütfen.
Gönderdiğiniz videoyu denedim fakat olmadı.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. 1.8.9 oynuyorum ve basılı tutan bir programa ihtiyacım var. Dediğim şey basılı tuttukça sürekli tıklaması değil. Kendi kendine sadece basılı tutması. Fare özelliği önermeyin lütfen.

Dostum hala lazım mı bilemem ama fare ayarları>ek fare seçenekleri>tıklama kilidini etkinleştir>zamanı en uzuna çek, fare 1. tuşuna 4-5 saniye basılı tut ve sürekli basılı kalıyor parmağını çektiğin zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı