Fare Hareketsiz Kalınca Ekran Kararıyor

ozanimoe

Hectopat
Daha fazla  
Benim şöyle bir sorunum var ben LoL, CS:GO, PUBG gibi oyunları açtığımda sorunsuz bir şekilde oynarken eğer ki fareyi yaklaşık 2-3 sn hareket ettirmezsem ekran kararıyor tekrar hareket ettirdiğimde ise geri geliyor bir türlü çözemedim. Lütfen yardımcı olun.

Windows 10 kullanıyorsanız başlata sağ tıklayıp güç seçeneklerini açın. Windows 7 veya Windows 8.1 kullanıyorsan Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri açabilirsiniz. Kullandığınız planın yanında plan ayarlarını değiştire tıklayın. Sonrasında ekranı kapat seçeneğinin yanındaki süreyi ayarlayın.

Ekran Görüntüsü (1).png

Ekran Görüntüsü (2).png

Dizüstü bilgisayar prize takılıyken de aynı sorun var mı?

Evet prize takılıyken de aynı sorunu yaşıyorum.

Herhangi bir Advanced System Care v.b bilgisayarda ayar ve değişiklik yapan program var mı ? CCleaner dışında bilgisayar temizleme programı önermiyoruz. Eğer varsa silin.

Herhangi bir temizleme programı vs. kullanmıyorum.

Sorunun kaynağından emin değilim ama batarya gömülü değilse çıkartıp sadece prize takarak dener misin? Güç ayarlarında en kısa süre 1 dakikadır, 2-3 saniyede kapanmaz. Sorun güç ayarı değil ama bataryada olabilir.

Yalnız uygulamada hiçbir sıkıntı yok programlar düzgün çalışıyor tek sıkıntı fareyi oynatmazsam.. Oynatınca zaten geri geliyor ve oynattığım süre boyunca kapanmıyor ekran..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı