Nidya Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #11 İvmeyi açarsan daha rahat olur diye düşünüyorum bu sayede çok daha hızlı arkanıza dönersiniz
Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 6 Şubat 2021 #12 Nidya dedi: İvmeyi açarsan daha rahat olur diye düşünüyorum bu sayede çok daha hızlı arkanıza dönersiniz. Genişletmek için tıkla... İvme zaten açık da neyse arkadaşlar galiba dandik mouselerden kurtulmak lazım.
Nidya dedi: İvmeyi açarsan daha rahat olur diye düşünüyorum bu sayede çok daha hızlı arkanıza dönersiniz. Genişletmek için tıkla... İvme zaten açık da neyse arkadaşlar galiba dandik mouselerden kurtulmak lazım.
S Strik3r Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 557 20 Mart 2024 #13 Cherax dedi: Ama ha bire arkalanıyorsam, yavaş yavaş arttırmalıyım değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkalanmaman gerekiyor, arkalandiysan ve arkandaki seni vurmadiysa zaten sorun ondadır. Arkaya dönmek zorundaymışsın gibi ayarlama hassasiyetini.
Cherax dedi: Ama ha bire arkalanıyorsam, yavaş yavaş arttırmalıyım değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkalanmaman gerekiyor, arkalandiysan ve arkandaki seni vurmadiysa zaten sorun ondadır. Arkaya dönmek zorundaymışsın gibi ayarlama hassasiyetini.