Çözüldü Fare imleci kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar RAM'i söktüm taktım ondan sonra BIOS ekranına girdim çıktım sorun düzeldi.

Nasıl yani bilgisayara takıyorsunuz ışık yanıyor ama imleç gözükmüyor mu?

Aynen öyle oldu. Mavi ekran vermişti sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda imleç yoktu. Sonra sorunu hallettim ama umarım tekrarlanmaz. Teşekkürler.
Windows tuşuna basıp fare işaretçisi görünümünü veya hızını değiştir ayarına gelin ondan sonra Tab tuşu ile CTRL tuşuna bastığımda işaretçinin yerini göstere gelin sonrasında enter tuşuna basıp uygulayıp kapatın CTRL tuşuna bastığınızda bir şey gözüküyor mu yaz.

Arkadaşlar RAM'i söktüm taktım ondan sonra BIOS ekranına girdim çıktım sorun düzeldi.

Nasıl yani bilgisayara takıyorsunuz ışık yanıyor ama imleç gözükmüyor mu?

Aynen öyle oldu. Mavi ekran vermişti sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda imleç yoktu. Sonra sorunu hallettim ama umarım tekrarlanmaz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

aynen öyle oldu. mavi ekran vermişti sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda imleç yoktu.sonra sorunu hallettim ama umarım tekrarlanmaz.teşekkürler
Hocam aynı sorunu geçen gün ben yaşadım hızlı davranmışsınız ben format atmak zorunda kaldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı