Merhabalar. Ben Ali Kumbul. Bir kaç ay önce bilgisayar topladım. Masaüstünden tam ekran olan bir uygulamaya geçmek istediğimde fare imlecim donuyor. Ve bunu her şekilde denedim ekran kartı driver'ı güncel, silip tekrar yükledim, Windows 10 Pro kullanıyorum güncel, farklı bir fare ile deniyorum yine aynı sorun, fare ayarlarını sıfırlıyorum yine aynı sorun, dün BF1 ve BF4'e güncelleme geldi büyük bunları yaptım ve bilgisayar kapanmadan önce anlamadığım bir şekilde sorunum düzeldi. Fakat kapatırken yine bir güncelleme yaptı Windows, bugün açtım fakat yine aynı sorun. Aylardır deniyorum lütfen yardımcı olun.
Sistem özellikleri:
İşletim sistemi: Windows 10 Pro
İşlemci: Intel Core I7 4790k
Anakart: MSI Z97 Gaming 5
Ekran Kartı: Asus STRIX GTX 1070 O8G
SSD Vs.
Bu bilgisayarı ekran kartını satın almadan önce de kullanıyordum onboard üzerinden. Ekran kartını sonradan taktım ve Intel HD Graphics'i silmeyi deneyeyim dedim fakat programlar ve özelliklerde Intel HD Graphics çıkmıyor. Ekran kartını aldığım ve kullandığım birkaç gün bu problem yoktu sonrasında olmaya başladı. Lütfen yardımcı olun herhangi bir oyuna ALT+TAB' yapıp geçince 3 saniye kadar imleç donuyor. Fakat bilgisayar kasmıyor. Oyundan tekrar masaüstüne dönünce yine donuyor.
Anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz yardımcı olurum.
Ufak bir sorun gibi görünüyor fakat birkaç aydır illallah ettim.
Şimdiden teşekkürler.
Sistem özellikleri:
SSD Vs.
Bu bilgisayarı ekran kartını satın almadan önce de kullanıyordum onboard üzerinden. Ekran kartını sonradan taktım ve Intel HD Graphics'i silmeyi deneyeyim dedim fakat programlar ve özelliklerde Intel HD Graphics çıkmıyor. Ekran kartını aldığım ve kullandığım birkaç gün bu problem yoktu sonrasında olmaya başladı. Lütfen yardımcı olun herhangi bir oyuna ALT+TAB' yapıp geçince 3 saniye kadar imleç donuyor. Fakat bilgisayar kasmıyor. Oyundan tekrar masaüstüne dönünce yine donuyor.
Şimdiden teşekkürler.
MSI Gaming APP kullanıyordum fakat benim ekran kartım ASUS olduğu için bug olmuş ve o yapıyormuş problem MSI Gaming APP kaldırınca problem çözüldü.Merhabalar. Ben Ali Kumbul. Bir kaç ay önce bilgisayar topladım. Masaüstünden tam ekran olan bir uygulamaya geçmek istediğimde fare imlecim donuyor. Ve bunu her şekilde denedim ekran kartı driver'ı güncel, silip tekrar yükledim, Windows 10 Pro kullanıyorum güncel, farklı bir fare ile deniyorum yine aynı sorun, fare ayarlarını sıfırlıyorum yine aynı sorun, dün BF1 ve BF4'e güncelleme geldi büyük bunları yaptım ve bilgisayar kapanmadan önce anlamadığım bir şekilde sorunum düzeldi. Fakat kapatırken yine bir güncelleme yaptı Windows, bugün açtım fakat yine aynı sorun. Aylardır deniyorum lütfen yardımcı olun.
Sistem özellikleri:
SSD Vs.
Şimdiden teşekkürler.