Fare imleci var fakat ekran gelmiyor

MertXX12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarımı kapattım daha sonra tekrar açtım Casper logosu geldi sonra masaüstüne geçerken ekran gelmedi fakat fare imleci gözüküyor başka hiçbir şeye erişemiyorum. Lütfen yardım edin sorun ne olabilir. Isletim sistemim Windows 8.1 64 bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır işte Casper logosu geliyor ondan sonra masaüstü gelmesi lazim fakat gelmiyor. Kurulum CD sini taktim yine olmadi. Bios'tan falan format atma gibi bir şansımız yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Var. Ama sen beceremiyorsun. CD takınca kendi format atacak mı sanıyorsun. Sistemi ne zaman aldın? Biliyorsan işlemcini söyle. Yada Casper yazısının altındaki kısmı adam gibi oku. Okuyamıyorsan klavyeden "Pause Break" tuşuna bas. Orada "Press XXXXX to enter the Boot Menu" yazması lazım.

Bilgisayarı 1 ay önce aldım. Islemcim Intel Core 4790 i7. CD yi takıp bilgisayar açılırken hemen pause break tuşuna mı basacağım?

Casper yazısı geldiğinde altta "Press XXXXX to enter the Boot Menu" yazması lazım. Yazıyorsa oradaki tuşa bas. Göremiyorsan Pause Break tuşuna bas. O zaman sürekli o ekranda kalacaktır. Yada BIOS'a gir. Oradan CD'yi öncelikli yap ve sistem CD'den başlasın. Ama 1 yıl önce aldıysan garantisi vardır herhalde. Garantiye vermek mantıklı bir şey, ama olay Casper olunca ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı