The Janitor
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Benim sıkıntım son zamanlarda ortaya çıktı. Durup dururken fare imlecini ekranın en üst kısmına getirdiğim zaman kayboluyor, ancak işlevini kaybetmiyor. Sekmeleri değişebiliyorum örneğin fakat tamamen görünmez oluyor. Sadece tarayıcıda da olmuyor masaüstünde hiçbir şey yokken de aynı durum söz konusu. Aşağıya kaydırınca tekrar görünüyor ama tam ucunu en yukarı getirince görünmez oluyor tekrar. İnternette bu soruna rastlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şu anda aktif olmayan sekmenin üzerinde ve ekranın en üst kısmında.
Bir de işaretçi izini açtığım zaman bu sorun olmuyor fakat bunu kullanmayı sevmiyorum.
Edit: Az önce keşfettiğime göre imleç gölgesini kapatınca sorun ortadan kalkıyor. Fakat gölgeli kullanmak istesem bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Şu anda aktif olmayan sekmenin üzerinde ve ekranın en üst kısmında.
Bir de işaretçi izini açtığım zaman bu sorun olmuyor fakat bunu kullanmayı sevmiyorum.
Edit: Az önce keşfettiğime göre imleç gölgesini kapatınca sorun ortadan kalkıyor. Fakat gölgeli kullanmak istesem bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.