Fare önerisi

Razer DeathAdder V2 al geç. Bütçesinin en iyi faresi. 650 IPS ve 20000 DPI özellikleri var. Başka ne olsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sensör iyi fakat bayağı bir V2 sağlamlık problemiyle ilgili yazılar görüyorum, almaya korkutuyor açıkcası.

Daha önce Razer Kraken kulaklık kulağımda kırıldıktan sonra Razer' tövbe etmiştim hocam ancak bu özellikleri sunan başka mouse maalesef şu anlık yok. Şu an piyasadaki çoğu sensör 3360'ın varyasyonları şeklinde kendine has iyi sensörler Logitech Hero ile focus+ ve 5G sensörleri var. G502 bana biraz fazla tuşlu geldi niyeyse aslında o kadar yok ama şekil itibarıyla öyle hissettirdi muhtemel. Sağlamlık hissi bana da vermedi çünkü çok hafif ancak bozulacağınıda düşünmüyorum.

Buradan sensörlere bakın hocam 400 IPS'in altını almamaya çalışın derim.

Aslında benim kafamda SteelSeries vardı hiç kullanmamıştım o markayı ama gene kısmet olmadı :)

Daha önce Razer Kraken kulaklık kulağımda kırıldıktan sonra Razer' tövbe etmiştim hocam ancak bu özellikleri sunan başka mouse maalesef şu anlık yok. Şu an piyasadaki çoğu sensör 3360'ın varyasyonları şeklinde kendine has iyi sensörler Logitech Hero ile focus+ ve 5G sensörleri var. G502 bana biraz fazla tuşlu geldi niyeyse aslında o kadar yok ama şekil itibarıyla öyle hissettirdi muhtemel. Sağlamlık hissi bana da vermedi çünkü çok hafif ancak bozulacağınıda düşünmüyorum.

Buradan sensörlere bakın hocam 400 IPS'in altını almamaya çalışın derim.

Aslında benim kafamda SteelSeries vardı hiç kullanmamıştım o markayı ama gene kısmet olmadı :)
Sizde şuan ne var ? Hero sensör olabilir , zamanında logitech kullandım genelde hep

Sizde şu an ne var? Hero sensör olabilir, zamanında Logitech kullandım genelde hep.

Hocam ben Razer DeathAdder V2 aldım memnunum elim büyük olduğu için ve focus+ sensör olduğu için aldım ve şimdilik bir ofsaytı olmadı memnunum yani. Hero sensörde gayet iyi bir sensör alınabilir zaten MX518'de tercihlerim arasındaydı düşük büyçeli iyi bir mouse.

Hocam ben Razer DeathAdder V2 aldım memnunum elim büyük olduğu için ve focus+ sensör olduğu için aldım ve şimdilik bir ofsaytı olmadı memnunum yani. Hero sensörde gayet iyi bir sensör alınabilir zaten MX518'de tercihlerim arasındaydı düşük büyçeli iyi bir mouse.
Benim el 18x9.5 sence deathadder v2 uygun olur mu ?

@Bitflex Scroll tuşunu ileriye sürüklediğinizde farklı bir ses geliyor mu? Geriye sürüklemekle ileriye sürüklemek arasında farklı bir ses vardı benimkinde sanki bir parça yerine oturmamış gibi ses geliyordu. Arkadaşım aldı onda da o ses var.

@Bitflex scroll tuşunu ileriye sürüklediğinizde farklı bir ses geliyor mu? Geriye sürüklemekle ileriye sürüklemek arasında farklı bir ses vardı benimkinde sanki bir parça yerine oturmamış gibi ses geliyordu. Arkadaşım aldı onda da o ses var.

Siz deyince kulağıma dayayıp denedim öyle denedim bende öyle bir sorun mevcut değil hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı