Fare olmadan bilgisayar nasıl kullanılır?

investigator

Hectopat
Fareyi garantiye göndereceğim fakat PC, tarayıcıdaki bazı işlerimi kolayca halletmem adına benim için değerli. Mouse olmadan YouTube, Twitter gibi sosyal ağlarda gezinip Chrome'u kullanabilir miyim? Kullanabilir isem en kolay şekilde nasıl kullanırım?

Telefonu mouse yapan uygulamalar var ya da NumLock'u mouse olarak kullanabilirsin.

Telefonunuza basit uygulamalar indirerek telefonu mouse olarak kullanabilirsiniz ya da klavye Master'i olarak o şekilde yapabilirsiniz.

Eğer elinizde bir gamepad var ise onu mouse olarak kullanabilirsiniz ama yapması biraz zor. Ben de bilmiyorum.

Telefonunuza basit uygulamalar indirerek telefonu mouse olarak kullanabilirsiniz ya da klavye Master'i olarak o şekilde yapabilirsiniz.

Ben bir ara NumLock kullanıyordum kanser ediyor 20 saniyede ekranın diğer köşesine gidiyordu.

Ben bir ara NumLock kullanıyordum kanser ediyor 20 saniyede ekranın diğer köşesine gidiyordu.
Hocam klavye masterinden kastım tab tuşlarıyla işte o sekmeden o sekmeye shift + tab ile geçmek. Tabii bu dediğiniz gibi işlemleri çok yavaşlatır bu nedenle dediğiniz gibi telefonu kullanmak daha mantıklı.

Bilgisayarınızın klavyeside Thinkpad tekiler gibi joistic mouse varsa onu kullanabilirsiniz.
(Ama bu soruyu sorduğunuza göre yok)
Bazı telefon uygulamaları var onlarda işinizi az da olsa görür internet bağlantınıza göre gecikme yapar.

Bir bigisayar için klavye veya mouse varsa sorun yok 2'si aynı anda olmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…